Homepage  / Știri / Vedete româneşti

Începe sezonul 7 „Românii au talent”. Ce talente au prezentatorii și jurații

Începe sezonul 7 „Românii au talent”. Ce talente au prezentatorii și jurații

de Redactia Tvmania

Astăzi, de la ora 20.30, Pro TV aduce prima ediție a noului sezon „Românii au talent”. Și pentru că despre talent este vorba, tot despre talent am vorbit și noi cu echipa show-ului.

Ne-au răspuns la întrebări: cei doi prezentatori, Smiley (33 de ani) și Pavel Bartoș (42 de ani), și cei patru jurați, Andi Moisescu (44 de ani), Andra (30 de ani), Mihaela Rădulescu (47 de ani) și Florin Călinescu (60 de ani).

Începe sezonul șapte „Românii au talent”. Ce talente au prezentatorii și jurații

Începe sezonul șapte „Românii au talent”. Ce talente au prezentatorii și jurații

1. Ce supertalent ai? Cum și la ce îl folosești?

Smiley: Supertalent? Hmm… Îmi place să cred am un feeling bun în a găsi oameni talentați. Văd potențialul foarte repede și cred că pot ajuta oamenii să se autodescopere și să crească. De aceea, am strâns o echipă frumoasă de artiști și producători la HaHaHa Production, un mediu în care fiecare poate crea liber și se poate dezvolta.

Pavel Bartoș: Probabil, dacă simțul umorului ar fi talent, cred că aș fi unul dintre cei mai talentați oameni. J Dar așa, am ceva talent la desen, un pic de talent la sporturile de iarnă și, în rest, sunt deschis celorlalte talente.

Andi Moisescu: Cred că încep să devin un om din ce în ce mai echilibrat și-n ziua de azi, mie asta chiar mi se pare un supertalent. Am început să-l folosesc în relația cu cei doi copii ai mei și până acum au cumpărat amândoi bilet la spectacolul meu. Mă rog, exclus să câștig premiul cel mare de la „Românii au talent” cu o astfel de abilitate.

Andra: Am supertalentul de fi mamă neobosită, cu siguranță. J Sunt ca un maratonist, doar că, în loc să alerg zeci de kilometri, îmi dovedesc anduranța când ajung acasă, după 10 ore de repetiții, și mă joc cu doi copii în același timp, alte 5 ore. Alerg, sar, cu o mână pun masa, cu alta fac un puzzle, cam așa arată probele mele de rezistență. E un supertalent întâlnit la mai toate mamele, cred.

Mihaela Rădulescu: Hai să-i zicem doar talent, „super” îmi încurcă autoevaluarea onestă. Cred că am talentul de a transforma în succes orice demers profesional și mă refer la munca mea în televiziune, de 23 de ani încoace, la acțiunile caritabile și la cărțile mele. N-am dat greș până acum, așa că-mi folosesc acest talent în continuare, în aceste trei direcții.

Florin Călinescu: Nu cred că mă pot autoaprecia eu, nu am niciun supertalent.

 

2. Dintre toate edițiile de „Românii au talent” de până acum și din experiența ta personală, la ce sunt românii cel mai talentați?

Smiley: Cred că este mai puțin important la ce sunt cel mai talentați românii. Avem oameni cu talente extrem de diverse: de la voci fenomenale, cum a fost Laura Bretan, la puști care reușesc să rezolve cubul Rubik în câteva secunde, legați la ochi. Ce am observat de-a lungul sezoanelor, este faptul că românii nu încetează să impresioneze. Tocmai asta mi se pare fenomenal. În viața de zi cu zi au job-uri obișnuite, duc vieți cât se poate de normale, iar când ajung pe scena „Românii au talent” se transformă într-un mod incredibil. Iar asta o vedem an de an, fără excepție. Nu a fost sezon care să nu mă uimească.

Pavel Bartoș: La toate. Noi suntem o nație privilegiată. Putem, peste noapte, să devenim cei mai buni într-un anumit domeniu, putem să ne descurcăm în orice situație. Probabil de aici derivă restul talentelor în ceea ce-i privește pe români. Mă impresionează că românii nu se dau niciodată bătuți și încearcă și încearcă și încearcă…

Andi Moisescu: În ziua de azi, lumea spectacolului se bazează pe tot felul de artificii și condimente, la care românii nu au acces. De cele mai multe ori, pentru că toate astea au un cost pe care ei nu și-l permit. Dacă îmi aduc aminte de câteva cazuri, cred că, în continuare, românii sunt în stare să facă spectacol din aproape nimic. Bazându-se doar pe abilități, carismă și cam atât. E mare lucru, după parerea mea.

Andra: Cred că farmecul emisiunii constă în faptul că pe scenă urcă persoane foarte diferite între ele și foarte creative. De la un moment la altul, nu știi la ce să te aștepți! Ba vine cineva care jonglează cu o tigaie, ba un concurent care sare pe trambulină, un inginer care cântă fantastic la pian, un copil care dansează de parcă plutește… Românii sunt talentați în multe feluri, pentru că își urmează fiecare chemarea și visul și niciun vis nu seamănă cu altul.

Mihaela Rădulescu: La a face performanță de Broadway cu zero buget, fără ajutor calificat, doar cu talentul din dotare și ambiția de a reuși. Am văzut enorm de mulți români în această situație, pe scena de la „Românii au talent” și nu încetez să-i admir pentru acest talent. E valabil și în afara acestei scene, știu o mulțime de povești fabuloase despre români care au reușit pornind de la zero, aici sau în afara țării.

Florin Călinescu: La toate!

 

3. Ce talent v-a impresionat cel mai mult la preselecții?

Smiley: Anul acesta, putem apăsa și noi Golden Buzz-ul încă din etapa preselecțiilor și am ales împreună cu Pavel un reprezentant în semifinală, momentul care ne-a impresionat cel mai tare. Nu a fost o alegere ușoară, pentru că sunt mulți oameni care ne-au lăsat muți de uimire cu talentele lor. Care este numărul nostru de suflet, veți afla la momentul potrivit.

Pavel Bartoș: N-aș putea să zic un talent anume, dar mă impresionează oamenii care-și depășesc condiția și se arată lumii. Cred că asta este șansa lor. Probabil că de la ei avem cele mai mari surprize. Într-adevăr, și acest sezon a confirmat acest lucru. Poate mai abitir ca celelalte.

Andi Moisescu: Sunt multe momentele care m-au impresionat sezonul acesta, însă dansul va fi la un cu totul alt nivel. Veți vedea numere de dans incredibile, atât clasice, cât și gândite ca mixuri între diferite stiluri românești și internaționale.

Andra: Eu sunt o fire romantică, sensibilă și m-au impresionat mai ales concurenții care dezvăluiau pentru prima oară visul a face ceva special. Uneori, chiar și familiile lor aflau atunci de talentul lor neobișnuit. Am aplaudat mai ales oamenii care în viața de zi cu zi fac cu totul altceva decât ne-au demonstrat pe scenă că pot, ca niște supereroi care poartă cămașă și sacou, dar când e nevoie să salveze lumea își pun pelerina și zboară. M-au inspirat.

Mihaela Rădulescu: Talentul unui concurent de a zâmbi cu atâta drăgălășenie și bunătate și de a avea forța de a reuși să se exprime în atât de diverse forme artistice. Ne-a dat o lecție de viață fără egal. Evident, au fost mulți cei care m-au emoționat până la lacrimi, români frumoși și merituoși, cum numai pe scena de la „Românii au talent” vezi. E un sezon aparte, o să vedeți de ce.

Florin Călinescu: Nu cred că trebuie să spun asta, nu vreau să influențez pe nimeni. O să vă spun după finală.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: „Românii au talent” începe la Pro TV pe 17 februarie. Ce spun jurații despre sezonul 7

Preselecţiile cu public pentru „Românii au talent” încep astăzi la București

Florin Călinescu și-a ocupat locul la masa juriului “Românii au talent”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton