Homepage  / Articole

Mihai Bendeac: ”Încercăm în seara asta să facem istorie”

Mihai Bendeac: ”Încercăm în seara asta să facem istorie”

de Redactia Tvmania

Au mai rămas doar câteva ore până ce TEATRU TV va lua startul la Antena 1.  În deschiderea stagiunii, alături de Mihai Bendeac, cei de acasă se vor putea bucura de o comedie spumoasă, de actori români îndrăgiţi şi de atmosfera intimă a unei săli de teatru.

Deşi obişnuit atât cu teatrul, cât şi cu lumea televiziunii, Mihai Bendeac mărturiseşte că emoţiile acestei premiere sunt uriaşe asemeni ambiţiei sale de a oferi o alternativă interesantă publicului român în materie de divertisment.

“Acum am emoţii cred că mai mari decât înaintea unei premiere. Îmi dau seama că practic pe umerii noştri stă viitorul Teatrului TV. Nu cred că în cazul în care s-ar întâmpla ceva care să nu fie ok, cineva ar mai încerca să facă treaba asta. Deci, într-un fel, încercăm în seara aceasta să facem istorie, încercăm să deschidem un nou drum. Mi-aş dori ca la un moment dat să ajungem în punctul în care să fie concurenţă pe diferite posturi cu aşa ceva. Şi cred că merită”, spune actorul.

“Doctori de femei”, o comedie bulevardieră cu multe răsturnări de situaţie şi replici spumoase, este piesa care va deschide astăzi, de la 20.30, stagiunea TEATRU TV aducându-i în faţa micilor ecrane pe Mihai Bendeac, Adrian Titieni, Anca Sigartău şi Emanuel Pârvu.

“Noi am jucat spectacolul acesta în ultimii trei ani şi jumătate în faţa unor săli extrem de pestriţe din toate categoriile sociale. Şi a avut succes de fiecare dată.

Am întâlnit oameni care mergeau pentru prima dată în viaţa lor la teatru tocmai pentru că mă ştiau pe mine de la televizor şi care au spus “Băi, vreau să mai vin. Chiar vreau să mai vin!” Le place foarte mult.

Teatrul românesc este într-o poziţie foarte bună pe plan mondial. Noi, ca teatru, suntem foarte bine poziţionaţi. Şi e păcat să nu-l vadă toată lumea. Avem săli arhipline în aproape toate teatrele din România. Deci, de ce nu?”, spune Mihai Bendeac.

Din distribuţia „Doctori de femei” fac parte: Mihai Bendeac (Bassinet), Adrian Titieni (Aubin), Anca Sigartău (Rosa), Emanuel Pârvu (Moulinaux), Mariana Dănescu (Yvonne), Andreea Vasile (Suzanne), Vlad Corbeanu (Etienne), Gabi Costin (Pomponette), Căţelul Hugo.

Regie artistică: Emanuel Pârvu.

Designer: Irina Schrotter.

Adaptare de Emanuel Pârvu după „Tailleur pour dammes” de George Feydeau.

Spectacolul se află în stagiunea actuală a Teatrului Metropolis.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton