Homepage  / Seriale / Telenovele

La Acasă începe telenovela braziliană „7 păcate”

La Acasă începe telenovela braziliană „7 păcate”

de Redactia Tvmania

Giovanna Antonelli, actriţa braziliană care a devenit celebră în urma personajului său din telenovela „Clona”, revine Acasă într-un rol principal, de această dată alături de actorul Reynaldo Gianecchini, cunoscut din telenovele precum „Legături de familie”, „Culoarea păcatului” sau „Belissima”. Telenovela „7 păcate” va fi difuzată de luni până joi, de la orele 23.30, şi de vineri până duminică, de la orele 22.30.

Beatriz (Priscila Fantin din „Ciocolată cu piper”) este o tânără frumoasă şi bogată, dar foarte încăpăţânată. Viaţa ei se schimbă într-o zi când se întâlneşte cu un fost coleg de liceu pe nume Dante (Gianecchini), un taximetrist simplu şi cinstit, căsătorit cu Clarice (Antonelli).

După ce Dante îi oferă lui Beatriz un ajutor dezinteresat, aceasta începe să flirteze cu el doar că Dante nu-i dă atenţie. Rănită în orgoliu, Beatriz se hotărăşte să facă orice pentru a-l cuceri. Cele şapte păcate capitale, Invidia, Mânia, Trufia, Trândăvia, Lăcomia, Avariţia şi Desfrâul, sunt armele cu care Beatriz va încerca să îl fure pe Dante din braţele lui Clarice. Însă ea va descoperi că fiecărui păcat îi corespunde o virtute şi nimeni nu este pe deplin bun sau în totalitate rău. .

Giovanna nu le are cu gătitul

Deşi personajul ei din telenovelă este o excelentă gospodină, Giovanna Antonelli nu este la fel şi în viaţa reală, unde încearcă să stea cât mai departe posibil de bucătărie.

„Cel mai bun lucru din viaţa mea este fiul meu şi fac orice pentru fericirea lui. Gospodină nu îmi place să fiu, dar sunt o excelentă organizatoare. Casa mea trebuie să fie tot timpul impecabilă, dar bucătăria nu este punctul meu forte”, spune Giovanna.

Pentru Gianecchini rolul din această telenovelă nu a fost unul uşor, tocmai pentru că este vorba despre un personaj simplu în aparenţă. „Mi se pare mai dificil decât să interpretezi un super-erou, pentru că este mai complicat să-l faci interesant pentru public”, povesteşte fostul model.

În „7 păcate”, Reynaldo a fost coleg cu două foste iubite, ce-i drept nu din viaţa reală, ci de pe platourile de filmare. Gianecchini şi Giovanna Antonelli au format un cuplu romantic la începutul telenovelei „Culoarea păcatului”, în timp ce Priscila Fantin, amanta lui din serial, a fost iubita lui şi în producţia „Terra Esperanca”. .

Vedeta din “Clona”, însărcinată cu gemeni

Giovanna a avut o viaţă sentimentală tumultoasă, demnă de scenariul unei telenovele. Actriţa în vârstă de 34 de ani va deveni mamă pentru a doua oară în octombrie, de data aceasta de gemeni. După mai multe realţii eşuate, aceasta se pare că şi-a găsit fericirea alături de tatăl viitorilor ei copilaşi, regizorul Leonardo Nogueira. Prima oară, actriţa s-a căsătorit în 1997, la 21 de ani, cu Ricardo Medina, de care a divorţat patru ani mai târziu.

În 2001, pe platourile de filmare de la telenovela “Clona”, ea s-a îndrăgostit de colegul ei Murilo Benicio. În mai 2005, ei au devenit părinţii unui băieţel pe nume Pietro, însă, câteva luni mai târziu, s-au despărţit. În 2007, Giovanna s-a căsătorit din nou, de data aceasta cu afaceristul Roberto Locascio. În prezent, cei doi sunt în divorţ.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton