Homepage  / Articole

Începe telenovela “Predestinaţi”

Începe telenovela “Predestinaţi”

de Redactia Tvmania

Maria Jose şi Alejandro trec prin multe obstacole până să fie fericiţi.

Doi dintre cei mai sexi actori de telenovele ai momentului, William Levy şi Jacqueline Bracamontes, revin la postul Acasă ca protagonişti în telenovela mexicană “Predestinaţi” (“Sortilegio”).

Producătoarea de telenovele Carla Estrada, a declarat că William (pe care îl ştiţi din “Iubire cu chip rebel”) şi Jacqueline (protagonista din “Toantele nu merg în rai”) formează cea mai frumoasă pereche de pe micul ecran şi că a fost bucuroasă să-i distribuie pe aceştia doi în telenovela “Predestinaţi”.

În serial, mai apar şi alţi actori cunoscuţi precum Chantal Andere (care a apărut în “Amor real” şi “Tequila cu suflet de femeie”) şi Gabriel Soto – un alt sexos al telenovelelor care a vizitat România la începutul lui 2008.

El va putea fi văzut, în curând, tot la Acasă, alături de Ana Layevska, în telenovela “Impostoarea”.

Predestinaţi şi în viaţa de zi cu zi?

William (29 de ani) şi Jacqueline (30 de ani) s-au înţeles din prima clipă pe platourile de filmare, chimia dintre ei fiind vizibilă în orice moment. Astfel că scenele fierbinţi pe care au trebuit să le filmeze au fost mai mult decât credibile.

Cum era de aşteptat, imediat au apărut zvonuri că între cei doi actori ar exista mai mult decât o legătură profesională.

Cum Jacqueline este singură de ceva timp, ea despărţindu-se în mai 2009 (în timpul filmărilor la “Predestinaţi”) de impresarul Fernando Schoenwald, fanii au crezut că frumoasa actriţă nu i-a putut rezista farmecelor lui William.

Până la urmă, ea a mai avut în trecut relaţii şi cu alţi colegi de breaslă şi anume cu Valentino Lanus, perechea ei din “Toantele nu merg în rai”. Mai mult decât atât, Jacqueline nu şi-a ascuns admiraţia faţă de calităţile fizice ale lui William.

“Are un metabolism de invidiat, nu ştiu ce pact are cu diavolul. Arată senzaţional, îl invidiez”, a zis ea. La Cristina Saralegui în emisiune, Jacqueline a dezvăluit faptul că partenerul ei din serial nu duce o dietă dacronică pentru a arăta bine.

“El nu se abţine de la pizza, hamburgeri şi tacos, pentru că destul a răbdat de foame în adolescenţă când trăia în Cuba şi când mânca doar o pâine pe zi”, a zis ea.

Jacqueline a infirmat totuşi zvonurile că între ea şi William s-a născut o poveste de dragoste dincolo de micile ecrane, spunând: “Maria Jose, personajul meu, într-adevăr a simţit ceva puternic pentru el, însă eu nu. Eu doar mi-am făcut treaba bine. Mă bucur că am fost convingători”.

Talente actoriceşti, nu atracţie irezistibilă!

La rândul lui, William, deşi este căsătorit, nu a fost deranjat de zvonuri, fiind conştient că acestea nu fac decât să promoveze telenovela: “Cred că este ceva special când lumea crede că suntem împreună din cauza chimiei de pe micul ecran.

Înseamnă că am reuşit să ne facem meseria şi că suntem credibili”, a zis el, citat de peopleenespanol.

Deşi interpretează foarte bine scenele fierbinţi pe micul ecran, William este un bărbat fidel.

Deşi ar putea cuceri orice colegă de platou, William este un familist convins. El şi soţia lui, Elizabeth Gutierrez (foto mic, protagonista telenovelei “Cealaltă faţă a Analiei”, difuzată în prezent de postul Acasă), au devenit în luna martie a acestui an pentru a doua oară părinţi, Elizabeth aducând pe lume o fetiţă într-un spital din Miami.

Ei mai au un băieţel de patru ani pe nume Christopher Alexander. William şi Elizabeth sunt împreună de şapte ani, ei cunoscându-se pe platourile de la reality-show-ul “Protagonistas de novela 2”.

Complot în familie

Telenovela marca Televisa “Predestinaţi” este un remake al telenovelei “Tu o nadie”, realizată în 1985 cu Andres Garcia şi Lucia Mendez în rolurile principale.

Serialul respectă reţeta clasică a unei telenovele având numeroase intrigi, adevăruri nespuse, o poveste de dragoste aparent imposibilă şi, bineînţeles, un final în care binele învinge răul.

Producţia a fost nominalizată anul acesta de opt ori la premiile „TV Y Novelas” şi a câştigat patru trofee, printre care şi cel pentru cel mai bun rol negativ, acordat lui David Zepeda (cel care îl interpretează pe Bruno).

Telenovela a fost filmată în oraşul Merida, din statul Yucatan, Mexic, iar întreaga echipă s-a dedicat şi unei cauze nobile, alături de fundaţia „Un Kilo de Ayuda”, care încearcă să combată bolile de nutriţie.

În ceea ce priveşte decorurile telenovelei, trebuie să aflaţi că pentru prima dată pe platourile de la Televisa a fost construită o casă în mărime naturală.

Pentru scena accidentului de maşină în care Alejandro urma să îşi piardă viaţa, a fost nevoie de mai bine de 14 ore de muncă, în realizarea ei fiind implicate nu mai puţin de 50 de persoane.

„Cu siguranţă această scenă este foarte puternică. Am lucrat de dimineaţă până târziu în noapte, dar sunt fericită pentru că scena este foarte emoţionantă”, a spus producătoarea Carla Estrada.

“Predestinaţi” spune povestea a doi fraţi, Bruno (David Zepeda) şi Alejandro (William Levy). Vrând să-l elimine pe Alejandro pentru a rămâne cu averea pe care o moştenise, Bruno pune la cale un plan diabolic.

El îi înscenează fratelui său un accident de maşină şi se căsătoreşte cu iubita lui, Maria Jose (Jacqueline Bracamontes). Doar că Alejandro nu iese aşa uşor din schemă şi nu moare în urma accidentului.

Deşi rămâne cu unele sechele şi nu îşi mai aduce aminte mare lucru din trecutul său, el se întoarce în preajma fostei sale iubite şi începe să se îndrăgostească de ea fără să ştie adevărul.

Despre Maria Jose Samaniego, Jacqueline Bracamontes a declarat că “Aceasta plânge mult în serial şi că, în acelaşi timp este o tânără visătoare, care, din când în când, are un caracter foarte puternic”, iar această parte o adoră cel mai mult la personajul ei.

Pe parcursul telenovelei va apărea şi sora geamănă a Mariei Jose, interpretată tot de Jacqueline Bracamontes cu o schimbare radicală de look.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton