Homepage  / Ultimul număr

Începe “Vocea României”!

Începe “Vocea României”!

de Redactia Tvmania

Aşteptările pentru „Vocea României” sunt mari, după ce Pro TV a ridicat ştafeta cu primul sezon „Românii au talent”. Startul noului concurs de talente se dă pe 27 septembrie, la ora 20.15, primele cinci ediţii fiind dedicate audiţiilor pe nevăzute.

Aspectul, mişcarea scenică şi alte artificii de acest gen sunt lăsate pe plan secundar în căutările pentru „Vocea României”. Pentru Pavel Bartoş, alegerea sa pe post de prezentator vine ca „o confirmare a faptului că ceea ce am făcut la «Românii au talent» a fost de bun augur şi o mare bucurie, pentru că pot să lucrez din nou alături de o echipă extraordinară”.

În primele cinci ediţii ale show-ului, antrenorii Loredana, Smiley, Horia Brenciu şi Marius Moga stau mai mult cu spatele la scena pe care se vor perinda 75 de concurenţi, dar cu mâna pregătită să apese pe butonul „Eu te vreau” când doresc să-l ia pe vreunul sub aripa lor.

Dacă mai mulţi dintre ei au pus ochii pe acelaşi cântăreţ, acesta din urmă va trebui să decidă cu cine merge mai departe. Aici intervine rivalitatea dintre cele patru vedete, care se vor bate în argumente în procesul de recrutare.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton