Homepage  / Vedete / Vedete străine

Începutul sfârșitului! Kim Kardashian a depus actele de divorț

Începutul sfârșitului! Kim Kardashian a depus actele de divorț

de Redactia Tvmania

Dacă până acum divorțul era doar subiect de presă, fără ca niciunul dintre ei să confirme, iată că vedeta  Kim Kardashian a depus actele de divorț la tribunal, hotărâtă să se despartă de Kanye West.

Potrivit TMZ, vineri vedeta a fost însoțită de avocata ei la un tribunal din Los Angeles unde a depus actele de divorț. În documente sunt precizate „diferențe ireconciliabile”, iar Kim își dorește să împartă custodia celor 4 copii cu Kanye, artistul fiind de acord cu acest aspect. 

Tot cei de la TMZ scriu că cei doi au semnat înaintea nunții un contract prenupțial care are rolul de a le proteja bunurile. Astfel, separarea bunurilor comune va fi mai ușoară, iar divorțul se pare că va fi unul „amiabil”, conform unor surse apropiate celor doi. 

Cu toate acestea, rapperul este „devastat” de separarea de Kim Kardashian. DailyMail scrie că artistul trece prin momente „extrem de dificile” și că în ultima perioadă este „distant” și „tăcut” în ultima perioadă, de când se discută divorțul.  Realitatea situației a fost greu de digerat pentru el, deoarece Kim a fost întotdeauna „fata visurilor sale”.

Relația celor doi a avut de suferit în timpul campaniei electorale, când rapper-ul a candidat pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii și a șocat cu o serie de mărturisiri intime despre Kim și viața lor de cuplu.

Cei doi au încercat să își salveze relația până în ultimul moment, ba chiar au apelat și la terapia de cuplu. O sursă a menționat că în prezent „cei doi nu își mai vorbesc”. 

„Încearcă să rămână puternică și să își vadă mai departe de viața ei”, a adăugat sursa despre modul în care Kim Kardashian face față acestei perioade dificile. Aceasta a mai precizat și că separarea de Kanye „este oficială în mintea ei”, însă a dorit să amâne pasul pentru a aranja toate detaliile legate de divorț, dar și pentru că era îngrijorată în legătură cu cei patru copii ai ei.

„Vrea să se asigure că ia decizia corectă pentru copii. Nu mai este vorba de căsătorie, ea va avea întotdeauna grijă de Kanye, dar s-a terminat între ei. Kim se concentrează pe ceea ce este mai bine pentru copii. Este o decizie grea și își dă seama de asta”, a precizat o sursă pentru E! News.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în Italia, în 2014.  Cei doi au împreună 4 copii. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton