Homepage  / Vedete / Vedete străine

Începutul unui scandal: cum i-a enervat Meghan Markle pe angajații Palatului Buckingham

Începutul unui scandal: cum i-a enervat Meghan Markle pe angajații Palatului Buckingham

de Redactia Tvmania

Presa americană a preluat de la cea britanică unul dintre subiectele (încă) fierbinți ale planetei: „The New Yorker” scrie în cel mai recent număr de ce n-a fost dragoste la prima vedere (ba din contră) între Meghan Markle și familia Prințului Harry

 

„Divorțul” dintre ducii de Sussex și Casa Regală Britanică a trimis unde de șoc în societatea britanică în ianuarie anul acesta (ce an mai e și acest 2020!). Trei luni mai târziu, în plină pandemie de coronavirus, subiectul nu numai că suscită în continuare interes, dar și provoacă opinii categorice: indiferent de locul din lume unde ne aflăm, toți avem o părere. 

În timp ce, de luna trecută, Meghan Markle și Prințul Harry se află la Los Angeles, unde se află în izolare (lui i-ar fi greu să se adapteze la viața americană, se pare), un articol din cel mai recent număr al respectabilul „The New Yorker” încearcă să explice cum a ajuns cuplul să-și facă bagajele și să plece de la Londra. Iar una dintre cele mai interesante informații se referă la relația dintre Meghan Markle și stafful Palatului Buckingham: cei din urmă nu o suportau pe fosta actriță încă de dinainte de nuntă!

 

Detaliile le dă Camilla Tominey, editor la Daily Telegraph, specializată în Casa Regală, care explică cum că Meghan, acuzată că e autoritară, nu a fost bine primită la Palatul Buckingham, și asta din cauza diferențelor de cultură: cele două părți implicate se mișcau pur și simplu cu viteze diferite. 

 

Potrivit Camillei Tominey, „Meghan venea din lumea celebrităților, care e foarte rapidă și cu multe pretenții. Lumea regalității este total diferită, mult mai lentă și cu ierarhii foarte clare. Casa regală seamănă un pic cu „Downton Abbey” – exită un univers întreg de angajați care lucrează la Palatul Buckingham de ani de zile, ca să servească țara și pe Regină. Așa că, atunci când Harry și Meghan au venit cu tot felul de cereri, au început comentariile la nivelul staffului, mai ales referitor la ducesă: „Stai un pic, cine se crede că e?!”

 

Dacă lucrurile stăteau așa încă înainte de nunta lui Meghan cu Harry din mai 2018, poate e explicabil că, într-un final, n-a mai fost cale de împăcare între Markle, o feministă recunoscută, implicată în campanii caritabile, obișnuită să-și gestioneze singură cariera, și casa regală britanică.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton