Homepage  / Vedete româneşti

Incident neprevăzut la Stand-Up Revolution Celebrity. Câinele lui Dorian Popa l-a mușcat pe Șerban Copoț. „Îmi sun avocatul”

Incident neprevăzut la Stand-Up Revolution Celebrity. Câinele lui Dorian Popa l-a mușcat pe Șerban Copoț. „Îmi sun avocatul”
9

de Roxana Mirea,

Dorian Popa s-a numărat printre vedetele care i-au luat la roast pe jurații de la Stand-Up Revolution Celebrity, ediție specială a show-ului care a fost difuzată ieri. Dorian Popa a urcat pe scenă și a stârnit hohote de râs, însă el n-a venit singur, ci alături de Cheluțu, câinele lui. Ei bine, Șerban Copoț i-a căzut victimă lui Cheluțu. Ce reacție a avut după ce a fost mușcat.

Dorian Popa a venit cu Cheluțu la Stand-Up Revolution Celebrity

Dorian Popa a urcat pe scena Stand-Up Revolution Celebrity și i-a impresionat pe jurați cu glumele sale. „Am să intru direct în pâine. Mă aflu în această seară alături de voi pentru că producătorii Stand-Up Revolution au considerat că emisiunea mai are nevoie și de câte o glumă proastă… și Iulia Albu nu poate să vină de mai multe ori”, a zis Dorian Popa, scrie a1.ro.

Apoi, Dorian Popa le-a spus juraților că nu a venit singur la Stand-Up Revolution Celebrity. „Am o surpriză mică pentru voi. Imediat”, le-a zis Dorian Popa juraților după ce și-a terminat roastul. Maria Popovici a fost foarte încântată: „Cheluțuuu. E Cheluțu aici. Nu cred”.

incident-neprevazut-la-stand-up-revolution-celebrity.-cainele-lui-dorian-popa-l-a-muscat-pe-serban-copot.-imi-sun-avocatul-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Știți de ce a venit Chelutu la Stand-Up Revolution?! Pentru că a auzit numărul care i-a fost dedicat în întregime lui, în acest sezon. A zis să vină în semn de recunoștință pentru că i-a plăcut foarte mult și vă felicită pentru treaba pe care o faceți. Ne-am distrat, și eu și el, copios și am zis ”hai, mă, să vină și el. Să nu rateze scena”, a spus Dorian Popa.

Câinele lui Dorian Popa l-a mușcat pe Șerban Copoț la Stand-Up Revolution Celebrity

Ei bine, Cheluțu a reușit să își facă și o victimă la Stand-Up Revolution Celebrity. În culise, în timp ce Dorian vorbea cu Ilona Brezoianu, câinele a început să-l muște pe Șerban Copoț de încălțări și l-a tras de pantaloni.

„Ce ai, mă, cu mine?”, a sărit Șerban.

Dorian i-a explicat: „Ai făcut cu mâna spre mine. Gata, iubirea lui tata. Știi care e faza?! Problema e că el are fața asta atât de dulce și oamenii cred că asta cu ”bă, nu atinge că mușcă” e o chestie de vedetism. El mușcă, a făcut-o și la televizor. Până acum era doar pe Youtube”.

O să-mi sun avocatul”, a glumit Șerban.

incident-neprevazut-la-stand-up-revolution-celebrity.-cainele-lui-dorian-popa-l-a-muscat-pe-serban-copot.-imi-sun-avocatul-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Apoi, Dorina Popa a mărturisit că sunt mai multe vedete pe care Cheluțu „le-a atacat” până acum, printre care și Smiley.

„Smiley și-a căutat-o. Eu i-am spus „vezi că mușcă” și Smiley: „Eh, mușcă…” și a început să-l întărâte și l-a luat și l-a luat periculor rău”, a mărturisit Dorian Popa.

Sursa Foto: Antena 1, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton