Homepage  / Seriale / Seriale americane

Încurcate sunt căile drepturilor de autor… Serialul „Povestiri din criptă” a fost oficial anulat

Încurcate sunt căile drepturilor de autor… Serialul „Povestiri din criptă” a fost oficial anulat

de Redactia Tvmania

Reboot-ul serialului cult „Povestiri din criptă” / „Tales from the Crypt”, care trebuia să fie regizat de M. Night Shyamalan, a fost oficial anulat.

Veste proastă pentru fanii genului horror, așa cum se preconiza deja, refacerea serialului „Povestiri din criptă”, care trebuia să se întoarcă anul acesta pe micile ecrane, nu va mai avea loc, hățișul drepturilor de autor s-a dovedit mult prea complicat. Știrea a venit chiar de la Kevin Reilly, șeful canalelor TNT și TBS, care a declarat pentru „Deadline”:

„Din păcate, ne-am trezit în fața unui adevărat haos juridic, complet și foarte complicat. Am pierdut deja foarte mult timp și ar mai trebui să mai așteptăm încă vreo patru ani pentru acest proiect. Poate că acest serial va reînvia într-o bună zi, dar deocamdată Ridley Scott este aici și este plin de entuziasm”.

Chiar dacă reboot-ul serialului „Povestiri din criptă” a fost anulat, canalul nu exclude cu totul refacerea lui, dar preferă să se concentreze pe seria de programe SF realizată de tatăl lui „Alien” și care ar trebui să ajungă la TNT în 2018.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton