Homepage  / Cinema

„Indiana Jones” revine! Încep filmările pentru al cincilea film cu Harrison Ford

„Indiana Jones” revine! Încep filmările pentru al cincilea film cu Harrison Ford

de Redactia Tvmania

Fanii uneia dintre cele mai celebre francize de aventuri din istoria filmului, „Indiana Jones”, se pot bucura. Săptămâna viitoare încep în Marea Britanie filmările pentru al cincilea film cu Harrison Ford în rolul lui Indiana Jones, informează deadline.com. 

Filmările pentru „Indiana Jones”, îndelung anticipata nouă aventură a faimosului arheolog vor începe săptămâna viitoare în Marea Britanie, potrivit unor surse din interiorul producției, citate de deadline.com. Dacă până acum au circulat doar zvonuri că producția filmului cu celebrul Indy, care nu are încă un titlu definitiv, urmează să demareze, acum e sigur că săptămâna viitoare se va striga „Motor!” atât în celebrele studiouri britanice Pinewood, cât și în alte câteva locuri alese pentru filmări. 

În afară de Harrison Ford (care va împlini 79 de ani pe 13 iulie), în film îi vom vedea pe Mads Mikkelsen („Încă un rând”), Phoebe Waller-Bridge („Fleabag”), Boyd Holbrook („Logan”), Shaunette Renée Wilson („Pantera neagră”) și pe Thomas Kretschmann („Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”). 

Acesta este primul film al celebrei francize care nu va fi regizat de Steven Spielberg, ci de James Mangold („Logan”). Steven Spielberg se numără, însă, printre producătorii filmului și s-a implicat mult în diverse compartimente ale producției acestuia. Muzica celui de-al cincilea film cu Indiana Jones este compusă tot de John Willliams, marele compozitor care a semnat și muzica primelor patru filme, inclusiv tema filmului, devenită emblematică pentru cinefili. 

Detaliile noii povești sunt un secret bine păzit, însă au existat zvonuri despre o temă legată de cursa spațială sovieto-americană din anii ’60. Se vorbește, de asemenea, despre filmări desfășurate la castelul Bamburgh din Marea Britanie, dar mai multe amănunte despre producția care urmează să fie lansată pe 29 iulie 2022 nu se cunosc. 

În cel mai recent film din serie, „Indiana Jones și regatul craniului de cristal” (2008), Indiana Jones căuta misteriosul craniu de cristal, alături de tânărul Mutt (Shia LaBeouf). Cei doi erau urmați îndeaproape de agenții sovietici, care voiau să captureze înaintea lui prețiosul artefact. Filmul a avut cronici amestecate, dar încasările sale au rămas substanțiale – 800 de milioane de dolari la nivel internațional. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton