Homepage  / Filme Online / Netflix

Îndrăgitul serial Netflix „Lupin” are un nou trailer și o dată de lansare. Când începe sezonul doi

Îndrăgitul serial Netflix „Lupin” are un nou trailer și o dată de lansare. Când începe sezonul doi

de Redactia Tvmania

Campionul francez în materie de vizionări al platformei Netflix, „Lupin” revine, în sfârșit, în casele noastre din 11 iunie. Până atunci, putem viziona cel de-al doilea trailer al producției, proaspăt dat publicității. 

Acesta ne dezvăluie deja că mult-așteptatul sezon doi va împlini așteptările fanilor în materie de suspans și de soluții ingenioase. După ce sfârșitul episodului al cincilea a lăsat acțiunea suspendată într-un moment de suspans teribil, lansarea internațională de pe 11 iunie ne va aduce câteva răspunsuri, dar și mai multe enigme legate de Lupin (Omar Sy) și de modul în care va acționa pentru a-l regăsi pe Raoul (Etan Simon), iubitul său fiu răpit.  

 

 

 

Ce se întâmplă în sezonul doi din „Lupin”

Prins în această căutare febrilă, inventivul Assane Diop devine „cel mai căutat om din Franța”, iar diabolicul său inamic, Hubert Pellegrini (Hervé Pierre) îl șantajează dincolo de limite pentru a-l putea captura. 

 

După ce „Lupin” a avut audiențe record, devenind primul serial franțuzesc intrat în clasamentul celor mai vizionate 10 producții de pe platforma Netflix, chiar protagonistul său, Omar Sy, a fost uimit. „Acest răspuns mă depășește total. Dar e minunat să vezi că oamenii îl iubesc la fel pe Lupin în Brazilia sau în Franța. Există ceva universal în povestea lui și asta încerc mereu să evidențiez”, a spus actorul. 

 

Excelentul serial „Lupin” este inspirat de celebrul erou de aventuri Arsène Lupin (creat în 1905 de scriitorul francez Maurice Leblanc), care a fost protagonistul multor romane și povestiri extrem de iubite de public. Ideea creatorilor săi, George Kay („Obsesia Evei”) și François Uzan („Family Business”), de a aduce povestea în contemporaneitate s-a dovedit extrem de inspirată, publicul îndrăgind imediat și noua poveste a faimosului erou. 

 

Cărțile lui Maurice Leblanc au mai fost adaptate în zeci de filme și seriale TV de-a lungul anilor, dar nicio ecranizare n-a avut succesul internațional de care se bucură acum serialul Netflix „Lupin”. Alături de charismaticul Omar Sy în rolul titular și de tânărul Etan Simon în rolul fiului său, Raoul, al doilea sezon al serialului ne va rezerva întâlnirea cu Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella și Soufiane Guerrab, câțiva dintre cei mai apreciați actori francezi de astăzi.  

 

Pe Omar Sy îl vom revedea la anul alături de Chris Pratt, cu care face din nou echipă în „Jurassic World: Dominion’s”. În noul film, Sy reia rolul lui Barry din „Jurrasic World” (2015), cel care îi are în grijă pe velociraptori la Jurassic Park. Noul film este regizat tot de Colin Trevorrow și va avea premiera în vara anului 2022.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton