Homepage  / Seriale turceşti

„Îndrăgostiți din interes”, un nou serial turcesc de succes la Acasă TV. Cine sunt actorii principali

„Îndrăgostiți din interes”, un nou serial turcesc de succes la Acasă TV. Cine sunt actorii principali
6

de Anda Dincă,

În luna iubirii postul Acasă aduce în premieră o nouă comedie romantică turcească. Serialul „Îndrăgostiți din interes”, cu Burcu Özberk și Ilhan Şen în rolurile principale, are premiera în curând la Acasa TV.

Pe 8 februarie, de la ora 21.00, la postul Acasă TV începe “Îndrăgostiți din interes” (“Așk Mantik Intikam”), un serial turcesc bine primit în țara de origine. Producția, lansată în iunie 2021 la postul Fox, a avut 42 de episoade și o poveste simpatică. 

Esra (Burcu Özberk), protagonista, are parte într-o dimineață de o surpriză. Își vede la televizor fostul soț, pe Ozan (Ilhan Şen), mai bogat și mai frumos ca niciodată. Cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani, iar în tot acest timp bărbatul și-a îmbunătățit fizicul, statutul social și financiar.

Noua versiune a lui Ozan vine la pachet cu un caracter complet diferit. Noul Ozan este arogant, rece și dornic să se răzbune pe Esra pentru că în timpul căsniciei lor ea nu l-a înțeles că nu avea bani și mai mult decât atât l-ar fi părăsit din rațiuni financiare. Jignită de faptul că Ozan vrea să-i ofere un plic cu bani, Esra decide să se angajeze chiar la firma fostului soț pentru a-i face zile fripte.

De-a lungul episoadelor aflăm și povestea lui Elif (sora lui Ozan, jucată de Ceren Koç) și pe cea a lui Ekrem, fratele Esrei (interpretat de Mehmet Korhan Fırat). Micuțul Emir Güler îi dă viață lui Atlas, fiul protagoniștilor. 

Cine sunt Burcu Özberk și Ilhan Şen, actorii principali din „Îndrăgostiți din interes”

Burcu Özberk este Esra Erten în „Îndrăgostiți din interes”

Născută în urmă cu 33 de ani în Eskişehir, Burcu Özberk a absolvit Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat din Ankara și a debutat în actorie ca Sultana Huricihan în “Suleyman Magnificul” (2013). De la primul ei rol într-un serial, cel din “Suleyman”, Burcu a mai jucat, printre altele, în cinci producții tv (printre ele și “Güneş”) și două filme, “Direniş Karatay” și “Badem Şekeri”. După “Îndrăgostiți din interes”, Burcu a participat ca și concurentă la emisiunea “Maske Kimsin Sen?” (“Cine se ascunde sub mască?”). 

burcuozberk-321213533_717655719568955_3991175875932894379_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Anul acesta ea va putea fi văzută pe micile ecrane turcești, la Kanal D, în producția “Kraliçe” (“Regina”), alături de Gökhan Alkan, anunță aksam.com.tr. “Kraliçe” va fi adaptarea turcească a serialului american “Queen Sugar”, care s-a terminat anul trecut și care are la bază romanul omonim al lui Natalie Baszile.

Mai mult, actrița va fi protagonista primului film realizat de Amazon Prime pentru Turcia, anunță birsenaltuntas.com. Pelicula în care va juca se va numi “Rüyanda Görürsün”, iar cel care îi va da replica lui Burcu va fi actorul și cântărețul Murat Boz. 

Ilhan Şen este Ozan Korfali în „Îndrăgostiți din interes”

În vârstă de 35 de ani, Ilhan Şen s-a născut în Bulgaria și s-a stabilit la Istanbul împreună cu familia când avea 2 ani. A absolvit Universitatea Tehnică Yıldız, Departamentul de Inginerie Civilă, iar în 2009 a fost desemnat “Cel mai bun model al Turciei”.

Ulterior el a reprezentat Turcia la competiția “World’s Best Model” organizată în Bulgaria și a fost ales drept “Cel mai bun model din Europa”. A făcut modelling o bună perioadă de timp, însă s-a simțit din ce în ce mai atras de actorie, așa că a decis să ia cursuri.

ilhansen-263772921_3019857354941671_1658219070577450166_n-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 6

El a debutat în 2018 cu un rol în serialul “Şahin Tepesi”, iar pe micile noastre ecrane l-ați mai văzut în “Ramo”. Anul acesta, el va juca într-o peliculă de dragoste intitulată “Aşk Filmi” („Filmul de dragoste”), iar parteneră îi va fi Cemre Baysel, alături de care a jucat în “Ramo”, scriu cei de la onedio.com. Producția “Aşk Filmi” va spune povestea de iubire dintr-un regizor și un model.

Cu dragostea la control

Despre Burcu Özberk și Ilhan Şen tabloidele turcești au scris că s-ar fi cuplat la filmările serialului “Îndrăgostiți din interes”. Ilhan a pus capăt zvonurilor afișându-se anul trecut la un concert de-al lui Özcan Deniz cu noua sa iubită, actrița Pinar Gülkapan. În ceea ce o privește pe Burcu, ea se iubește în prezent cu un afacerist, Murat Kazancıoğlu, anunță milliyet.com.tr.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton