Homepage  / Știri

Nevasta lui Kobe Bryant s-a săturat: divorţează de bachetbalist

Nevasta lui Kobe Bryant s-a săturat: divorţează de bachetbalist

de Redactia Tvmania

Baschetbalistul american Kobe Bryant  (33), care joacă la Los Angeles Lakers, va divorța de soția sa Vanessa Laine (29), după ce aceasta s-ar fi săturat până peste cap de infidelitățile lui, scrie Daily Mail. Noua amantă a lui Bryant ar fi nimeni alta decât cea mai bună prietenă a lui Kim Kardashian.

Vanessa Laine a mai vrut să divorțeze în urmă cu patru ani, dar baschetbalistul a reușit să o convingă spunându-i că nu o va mai înșela. Cei doi au fost împreună la un consilier marital, iar lucrurile păreau să se fi rezolvat.

„Kobe părea a fi un soț devotat, iar Vanessa a decis să îi mai dea o șansă”, a povestit un prieten al celor doi. Ba mai mult, baschetbalistul a avut parte de susținerea soției sale chiar și atunci când a fost acuzat de agresiune de către angajata unui hotel.

Acum, la 11 ani de la nunta lor, Vanessa a pornit procesul de divorț și nu vrea să mai renunțe, deși îi pare rău de copiii lor, care nu îl vor mai avea aproape pe Bryant.

Motivul divorțului este că Bryant a fost prins cu mâța în sac de către soția sa, scrie tmz.com. După mesajele primite de baschetbalist pe telefonul mobil, Vanessa a aflat că amanta ar fi prietena cea mai bună a lui Kim Kardashian, Carla DiBello (27).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton