Homepage  / Seriale turceşti

„Inimă rănită”, un nou serial turcesc începe la Happy Channel. Când are loc premiera

„Inimă rănită”, un nou serial turcesc începe la Happy Channel. Când are loc premiera
11

de Anda Dincă,

Personaje carismatice și o frumoasă poveste de dragoste sunt ingredientele noului serial turcesc care începe la Happy Channel pe 22 august, de la ora 20.00, „Inimă rănită” (în original „Kalp Yarasi”). Protagoniștii sunt actorii Gökhan Alkan („Prețul fericirii”, „În ritmul vieții”) și Yağmur Tanrisevsin (Ece din „Feriha”).

Producția „Inimă rănită” a fost difuzată în Turcia de postul ATV și s-a terminat la începutul anului, după 32 de episoade. Din distribuția sa mai fac parte, printre alții, Merve Çagira („Çarpişma”), Toprak Can Adigüzel, Riza Akin, Yonca Şahinbaş și İnanç Konukçu („Prizoniera destinului”). 

Care este povestea din „Inimă rănită”

În prim plan-ul poveștii se află Ferit Sancakzade (Gökhan Alkan), moștenitorul unei familii înstărite din orașul Antakya. El suferă foarte tare când află că a fost înșelat de către femeia cu care urmează să se căsătorească, Hande (Merve Çagiran), fiica familiei Varoglu. Ayșe Yilmaz (Yagmur Tanrisevsin), o tânără plină de viață care trăiește în Istanbul și care visează să aibă o cafenea, este cea care îi va vindeca lui Ferit rănile inimii.

„Cred că Inimă rănită are o poveste frumoasă. Ayşe, personajul meu, m-a impresionat cel mai mult. Este puternică, versatilă, reponsabilă, caldă, prietenoasă, uneori amuzantă. Este un personaj care are o dragoste pentru viață și este capabilă să comunice cu toată lumea. De asemenea, o iubitoare de animale ca mine. Motivația ei este să fie pe picioarele ei și să fie fericită orice ar fi!”, a declarat Yağmur, citată de sabah.com.tr. Pentru rolul din acest serial ea a luat lecții de călărie și a învățat cum să fie o barista bună. 

La rândul său și Gökhan a avut cuvinte de laudă despre personajul său: „Ferit este neînfricat, mândru, trufaș, dar și naiv. Este o persoană cu suflet bun, grijulie, loială și plină de compasiune. A fi puternic și bun în același timp este însă o muncă grea. Ferit este o persoană cu inteligență emoțională și empatie. Ne asemănăm în ceea ce privește compasiunea și faptul că ne place dreptatea”. 

Cine sunt actorii din serialul „Inimă rănită”

Gökhan Alkan are 34 de ani și a studiat ingineria mecanică. După facultate și-a dat seama că își dorește să devină actor. A urmat cursuri de actorie și a luat lecții de canto, după care a început să joace în piese de teatru. În televiziune și-a făcut debutul în 2011, cu un rol minor în serialul „Suleyman Magnificul”. La turci a avut succes cu o producție din 2017-2018, „În ritmul vieții” (Kalp Atişi), în care a făcut pereche cu Öykü Karayel. 

Kalp-Yarasi-elIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Nici Yağmur Tanrisevsin nu practică ceea ce a studiat. Ea a absolvit Universitatea Marmara, Facultatea de Arte Plastice, Departamentul de Ceramică-Sticlă. Yağmur a debutat în actorie în 2012, când a apărut în serialul „Pis Yedili”. Ulterior, a jucat în seriale, filme, dar și în reclame. În luna iulie, frumoasa Yağmur a filmat o nouă peliculă, o comedie romantică care va apărea pe marile ecrane din Turcia în februarie 2023. 

Conform turkishtvclub.com, filmul se numește „Üçüncü Gün” („A treia zi”) și spune povestea de iubire dintre Elya (Yağmur) și Semih (Berk Atan), doi tineri care se cunosc prin intermediul rețelelor de socializare. 

Atât Gökhan, cât și Yağmur adoră vacanțele și ședințele foto profesioniste, iar mărturie stau pozele lor superbe de pe conturile de Instagram. 

Cu dragostea la control

Pe micile ecrane, Gökhan Alkan și Yağmur Tanrisevsin au făcut o pereche frumoasă, apreciată de critici și fani. „Gökhan este un partener respectuos și muncitor. Ne-am înțeles foarte bine pe platourile de filmare. Am comunicat deschis, am putut face schimb de idei”, a declarat Yağmur într-un interviu acordat celor de la milliyet.com.tr. 

„Inimă rănită”, program de difuzare

Astfel, începând din 22 august, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:00, Happy Channel le aduce telespectatorilor una dintre cele mai de succes producţii ale verii 2021 în Turcia – Inimă ranită / Kalp Yarasi.

Kalp-Yarasi-eaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 11

În realitate însă, ei au trăit sau trăiesc povești de iubire cu alte persoane la fel de cunoscute ca ei.  Gökhan s-a despărțit de curând de iubita sa, Nesrin Cavadzade (Șahika din „Prețul fericirii”), cu care avea o relație din 2020, anunță onedio.com. Este a doua oară când cei doi se despart, ei având o relație cu suișuri și coborâșuri.

Vestea că nu mai sunt împreună și că Gökhan și-a șters toate pozele de pe Instagram pe care le avea cu Nesrin i-a surprins pe apropiații lor, care îi vedeau căsătoriți. Nu se știu motivele care au adus la această ruptură, însă în timpul filmărilor la „Inimă rănită”, Nesrin ar fi avut o criză de gelozie și i-ar fi cerut lui Gökhan să nu accepte să se sărute cu Yağmur, chiar dacă acest lucru era prevăzut în scenariu. Conform haberturk.com, Nesrin a negat bârfele, spunând că nu avea cum să-i interzică așa ceva iubitului ei având în vedere că amândoi au aceeași meserie.  

Și despre viața amoroasă a lui Yağmur Tanrisevsin s-au tot scris știri. Ea s-ar fi iubit în trecut atât cu actorul Kerem Bürsin, alături de care a jucat în 2014 în serialul „Güneşi Beklerken”, cât și cu viitorul soț al lui Demet Özdemir, cântărețul Oğuzhan Koç.

De anul trecut, ea ar avea o relație cu un afacerist turc, Ateș Ahlatçi, scriu tabloidele turcești.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton