Homepage  / Netflix

Purple Hearts 2. Ce a spus Nicholas Galitzine, protagonistul filmului, despre o posibilă parte a doua

Purple Hearts 2. Ce a spus Nicholas Galitzine, protagonistul filmului, despre o posibilă parte a doua

de Roxana Mirea,

„Inimi purpurii”, în original „Purple Hearts”, a depășit încă din prima zi pe platforma de streaming Netflix thriller-ul american „The Gray Man” și spectaculosul film de acțiune coreean „Carter”. Succesul dramei romantice i-a făcut pe fanii filmului să se întrebe dacă se pot aștepta la „Purple Hearts 2”. Iată ce a dezvăluit Nicholas Galitzine, actorul principal din „Inimi purpurii”.

Nicholas Galitzine, despre succesul filmului „Inimi purpurii”

După ce anul trecut a jucat în filmul „Cinderella” de la Amazon Prime, Nicholas Galitzine se bucură de o atenție sporită pentru rolul său recent din filmul „Inimi purpurii” / „Purple Hearts” de la Netflix, unde joacă alături de Sofia Carson. De la lansare, care a avut loc pe 29 iulie, drama romantică a fost vizionată timp de peste 150 de milioane de ore, ceea ce îl face cel mai de succes film Netflix din 2022.

Într-un interviu pentru People, Nicholas Galitzine recunoaște că succesul filmului a fost „copleșitor” pentru el.

Nu mi-aș fi putut imagina niciodată [succesul filmului]”, spune el. „Ceea ce a apărut pe ecran a fost o dovadă a întregii munci pe care am depus-o și a dorinței noastre de a colabora. Iar faptul că acest lucru a putut avea o rezonanță atât de nebună este foarte greu de procesat.

Bazat pe cartea cu același nume a lui Tess Wakefield, „Purple Hearts” spune povestea a doi tineri cu ideologii foarte diferite, Cassie (Carson) și Luke (Galitzine), care intră într-o „căsătorie de conveniență” – cu rezultate neașteptate.

Nicholas Galitzine a fost atras de scenariu pentru că personajul „părea foarte diferit” de orice rol pe care îl jucase până atunci. „A existat de la început povestea de dragoste evidentă, dar a fost prezentată într-o dimensiune foarte neobișnuită, fiind ceva ce nu mai văzusem până atunci.”

Ce se știe despre „Inimi purpurii” 2 / „Purple Hearts” 2

Ei bine, dat fiind succesul răsunător al pelicului, fanii speră deja la un viitor film „Purple Hearts 2”.Nu se știe dacă va exista o parte a doua, iar Nicholas Galitzine a ținut să păstreze misterul.

Vom vedea ce se va întâmpla, cu siguranță”, a glumit actorul despre posibilitatea unei continuări a filmului. „Chiar și în privat glumim pe seama a ceea ce s-ar întâmpla și a modului în care s-ar putea continua povestea, pentru că scenariul ar trebui să fie bun. Ar trebui să aibă sens. Ar trebui să funcționeze. Sunt multe moduri diferite în care ar putea continua, iar noi vom aștepta să vedem dacă este povestea potrivită. Dar este foarte tare să vezi că oamenii cer un al doilea film.”

Ce dorințe are Nicholas Galitzine după „Inimi Purpurii”

După lansarea filmului „Purple Hearts”, Galitzine este deja ocupat cu următorul său proiect – „Red, White & Royal Blue” – dar simte că este abia la început în ceea ce privește cariera lui de actor. „Lista de dorințe” a carierei sale este „destul de extinsă”.

Mi-ar plăcea foarte mult să intru în zona de acțiune, pentru că asta este ceea ce fac, fiind un atlet în creștere și un artist marțial”, spune el. „Se pare că este foarte distractiv și este ceva ce am atins în Purple Hearts, dar nu am apucat să fac cum trebuie.”

„Sincer, este vorba de a spune povești care au o rezonanță incredibilă, dar și de a lucra cu oameni care sunt mai buni decât mine, de la care pot învăța și de la care pot crește ca actor și creator”, continuă el, adăugând că i-ar plăcea să lucreze într-o bună zi cu regizorii Denis Villeneuve și Edgar Wright sau cu actorii Saoirse Ronan și Timothée Chalamet.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton