Homepage  / Articole

Inna a câştigat din nou Best Romanian Act

Inna a câştigat din nou Best Romanian Act

de Redactia Tvmania

Anul acesta, Inna a reuşit să-i întreacă pe Dan Bălan, Connect-R, Deepcentral şi Edward Maya & Vika Jigulina şi să câştige titlul de Best Romanian Act, în cadrul MTV EMA 2010.

.

Cântăreaţa a intrat astfel în cursa pentru titlul de Best European Act la ediţia 2010 a MTV EMA, care se desfăşoară la Madrid pe 7 noiembrie. Pintre ceilalţi artişti care vor să fie desemnaţi Best European Act se numără rusul Dima Bilan (câştigător la Eurovision), grecul Sakis Rouvas, dar şi Enrique Iglesias.

Cei care vor să o voteze pe Inna pot să o facă pe site-ul ema.mtv.ro/voteaza până pe 4 noiembrie. Anul trecut, la gala MTV EMA de la Berlin, Inna a făcut senzaţie pe covorul roşu cu o bluză din dantelă, impresionând presa internaţională cu sex-appeal-ul şi dezinvoltura ei.

La Agadir, în Maroc, 200.000 de oameni i-au cântat “La mulţi ani” în arabă Innei, care a primit şi un tort cadou. Cântăreaţa şi-a surprins fanii interpretând un cântec în arabă.

Pe 16 octombrie, când a împlinit 24 de ani, Inna a cântat în cadrul unui super eveniment organizat de televiziunea M6, intitulat “Concert pour la Tolerance”. Spectacolul, care a susţinut diversitatea culturală şi care s-a desfăşurat în oraşul Agadir din Maroc, a avut o audienţă estimată la peste 30 milioane de telespectatori.

Seria de concerte importante nu se termină aici pentru Inna. Pe 30 octombrie, interpreta hiturilor “Hot”, “Deja vu” şi “Amazing” este invitată să cânte la “StarFloor”, un eveniment organizat de unul dintre cele mai importante radiouri din Franţa, Fun Radio. În cadrul acestui concert, Inna va împărţi scena cu Kylie Minogue, Kelly Rowland, Taio Cruz şi Bob Sinclair.

Urmăriţi aici cel mai recent videoclip al Innei, “Sun is Up” filmat la Marbella, în Spania:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lS22HZ21uKM[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton