Homepage  / Articole

Record pentru România: Inna a cucerit Facebook-ul

Record pentru România: Inna a cucerit Facebook-ul

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa de 24 de ani a depăşit recent 1,5 milioane de fani pe Facebook, record absolut pentru România. De asemenea, Inna a fost cel mai vizualizat cântăreţ pe Youtube zile la rând, la nivel internaţional.

.

Prezenţa activă a Innei în mediul digital o apropie foarte mult de fani, una dintre campaniile sale recente pe Facebook având chiar acest scop. Astfel, “Cenuşăreasa modernă”, aşa cum a fost numită Inna de presa germană, s-a apropiat de spiritul fiecăreia dintre ţările ce au susţinut-o de-a lungul timpului printr-o serie de fotografii în care îmbracă elemente specifice zonelor respective. Inna a fost pe rând Spanish Girl (foto), Portuguese Girl, British Girl sau Italian Girl, iar shooting-ul a fost realizat de Edward Aninaru.

A fost un an plin pentru Inna. A reuşit să-i întreacă pe Dan Bălan, Connect-R, Deepcentral şi Edward Maya & Vika Jigulina şi a câştigat titlul de Best Romanian Act, în cadrul MTV EMA 201o, iar recent, a fost nominalizată la categoria “Revelaţia Internaţională a anului” în cadrul NRJ Music Awards.

Cel mai recent single al Innei, la care a filmat şi un videoclip în Marbella, Spania, se intitulează “Sun is Up” şi poate fi ascultat aici:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=D8-4nkRTH7U[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton