Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Inna a devenit cel mai bogat artist din România. Ce avere are artista

Inna a devenit cel mai bogat artist din România. Ce avere are artista
10

de Andra Stana,

Inna a strâns o avere impresionantă de când s-a lansat în muzică. Astfel, vedeta de 34 de ani a intrat în topul celor mai bogate vedete din lume.

Inna este, astăzi, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața s-a lansat în 2008, atunci când piesa „Hot” a cucerit topurile din țară și cele de peste hotare. Odată cu succesul pe plan muzical, au venit și sumele impresionante. Iar, în timp, Inna a devenit una dintre cele mai bogate cântărețe, scrie wowbiz.ro.

Inna-a-devenit-cel-mai-bogat-artist-din-Romania.-Ce-avere-are-artista-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În 2008, odată cu lansarea primului single „Hot”, Inna a cunoscut celebritatea. Acest single împreună cu alte patru au câștigat pozițiile fruntașe în clasamentele din România, dar și din străinătate. Un an mai târziu, artista a semnat un contract de management cu una dintre cele mai importante case de înregistrări din America, Ultra Records.

Din acel moment, cariera Innei a avut un ritm ascendent, iar în conturi i-au intrat sume impresionante. Potrivit informațiilor din presă, cântăreața ar avea o avere de peste 20 de milioane de dolari, bani obținuți doar din muzică.

Inna, cel mai bogat artist din România

În urma unui top realizat de site-ul CelebrityNetWorth, Inna ocupă un loc foarte bun în topul celor mai bogate vedete din lume. Aceasta l-a întrecut până și pe Ilie Năstase. Fostul tenismen are mai puțin cu 5 milioane de dolari ca celebra solistă.

Vedeta este singura cântăreață care apare în acest top, iar printre cele mai cunoscute nume se află celebrul om de afaceri, Ion Țiriac, cu o avere de 2 miliarde de dolari, Simona Halep, cu 30 de milioane de dolari, dar și Sebastian Stan, actorul român din seria „Avengers” cu suma de 4 milioane de dolari, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton