Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Inna a lansat videoclipul “Say It With Your Body”

Inna a lansat videoclipul “Say It With Your Body”

de Redactia Tvmania

Inna a revenit în atenţia fanilor cu un nou videoclip, “Say It With Your Body”, filmat în Bucureşti, în regia lui John Perez, care a lucrat, de-a lungul carierei, cu artişti precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys şi Lady Gaga.

Piesa “Say It With Your Body” va fi inclusă pe următorul album al artistei la care deja a început să lucreze. “Până la lansarea noului single, mi-am dorit să le ofer un cadou fanilor mei pentru susţinerea de până acum. Suntem deja peste 2 milioane de fani pe YouTube, milioane de fani în toată lumea şi sper că «Say It With Your Body» să fie pe placul lor. Abia aştept să lansez noul album, cu multe piese noi. Până atunci, lucrez în studio şi desigur, ne vedem la concerte”, a declarat cântăreaţa care, pe 16 octombrie, va împlini 30 de ani.

În perioada următoare, Inna va susţine concerte în Irlanda, Mexic, Polonia şi Turcia, iar în 2017, pregăteşte primul turneu în Brazilia. Tot la anul, telespectatorii o vor putea vedea ca jurat la „Vocea României Jr.”, pe Pro TV.

Vedeţi aici videoclipul “Say It With Your Body”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=h3kRIxLruDs[/youtube]

Te-ar putea interesa și:

1. Inna a stabilit un nou record

2. După Inna, Marius Moga e al doilea antrenor la „Vocea României Junior”

3. INNA este antrenoare la „Vocea României Junior” (Pro TV)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton