Homepage  / Vedete româneşti

Inna, apariție de senzație la festivalul Tomorrowland. Artista a atras toate privirile când a coborât din avion

Inna, apariție de senzație la festivalul Tomorrowland. Artista a atras toate privirile când a coborât din avion

de Ioana Maria,

Inna a ajuns ca un adevărat superstar în Belgia, acolo unde a participat la festivalul Tomorrowland, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume. Cântăreața și-a impresionat fanii cu look-ul ei sexy, dar și cu stilul de divă supremă.

Recent, artista a fost surprinsă în timp ce ateriza pe aeroportul din Belgia, reușind să atragă toate privirile cu ținuta sa. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți de blugi, de culoare neagră, și un top scurt și foarte decoltat, Inna a emanat senzualitate în timp ce își etala silueta de invidiat. Cântăreața și-a completat ținuta cu un blazer negru supradimensionat și o pereche de pantofi cu toc foarte înalt. De asemenea, artista nu a uitat de geantă, alegând o poșetă neagră de lux ca accesoriu pentru outfit.

Artista a participat la Tomorrowland 2022 la invitația lui Timmy Trumpet (DJ-ul numărul 9 în lume, conform Top 100 DJ Mag), alături de care va lansa în curând o piesă care a fost ascultată în premieră de cei prezenți la festival. Pe aceeași scenă se aflau și Dimitri Vegas și Like Mike, DJ-ii care sunt pe poziția numărul 5 în top 100 DJ Mag. „A fost o experiență fabuloasă, super cool, am trăit la intensitate maximă momentele de pe scenă, în fața unui public numeros, energic, iubitor de muzică electronică, alături de Timmy Trumpet, Dimitri Vegas și Like Mike”, a spus INNA. Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat anual în orașul belgian Boom, pe 16 scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri și cântărind 138 de tone. Mega producția se desfășoară timp de 3 weekenduri consecutive și este „vizitat” de peste 600 de mii de festivalieri. De-a lungul timpului, pe scena festivalului care este organizat din 2007 au urcat Tiesto, Afrojack, Avicii, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki sau Armin van Buuren. Citeşte întreaga ştire: INNA, primul artist român pe scena festivalului Tomorrowland. A ajuns în Belgia cu un avion privat și s-a plimbat cu Ferrari

Inna a postat și câteva imagini din avion, unde a băut șampanie alături de iubitul ei, Deliric.

Artista a participat la Tomorrowland 2022 la invitația lui Timmy Trumpet (DJ-ul numărul 9 în lume, conform Top 100 DJ Mag), alături de care va lansa în curând o piesă care a fost ascultată în premieră de cei prezenți la festival.

Pe aceeași scenă se aflau și Dimitri Vegas și Like Mike, DJ-ii care sunt pe poziția numărul 5 în top 100 DJ Mag.

„A fost o experiență fabuloasă, super cool, am trăit la intensitate maximă momentele de pe scenă, în fața unui public numeros, energic, iubitor de muzică electronică, alături de Timmy Trumpet, Dimitri Vegas și Like Mike”, a spus INNA.

Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat anual în orașul belgian Boom, pe 16 scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri și cântărind 138 de tone

. Mega producția se desfășoară timp de 3 weekenduri consecutive și este „vizitat” de peste 600 de mii de festivalieri. De-a lungul timpului, pe scena festivalului care este organizat din 2007 au urcat Tiesto, Afrojack, Avicii, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki sau Armin van Buuren.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton