Homepage  / Știri

Inna, cinci trofee la Romanian Music Awards

Inna, cinci trofee la Romanian Music Awards

de Redactia Tvmania

Cel mai mare eveniment al anului din domeniul industriei muzicale româneşti, Romanian Music Awards, şi-a desemnat câştigătorii pe 10 iulie, la Craiova.

Cei adunaţi în Piaţa Mihai Viteazul au avut ocazia să-i vadă cântând pe cei mai în vogă artişti români. Spectacolul a fost prezentat de Giulia Anghelescu şi Connect-R (care a apărut la înmânarea premiului Best Song cu un tricou pe care erau inscripţionate cuvintele “Sunt ţigan”).

Cea care a plecat acasă cu cele mai multe trofee a fost Inna, care şi-a adjudecat titlurile de de cea mai bună cântăreaţă, cel mai bun web site (inna.ro), cel mai bun album (“Hot”), cel mai bun show şi el mai bun artist internaţional.

Cea mai bună piesă dance a fost desemnată “Morena” (Tom Boxer feat. Antonia), iar Smiley a luat premiul pentru cea mai bună interpretare live.

La capitolul duete inedite au punctat Inna şi Andreea Bănică, dar şi Horia Moculescu şi hip-hop-er-ul Guess Who, pentru piesa “Locul potrivit”. Pe scenă însă, clapa la care trebuia să cânte Horia Moculescu nu a mai funcţionat, însă Laurenţiu, alias Guess Who, s-a descurcat foarte bine în faţa publicului care a cântat toată piesa împreună cu el.

Urmăriţi aici prestaţia Innei din cadrul Premiilor Muzicale Româneşti:

https://www.youtube.com/watch?v=luFXJXPn99Y

Urmăriţi aici duetul dintre Guess Who şi Horia Moculescu:

https://www.youtube.com/watch?v=w9mCNjnJzcc&NR=1

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton