Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INNA face dezvăluiri despre viața sa privată: „Am fost cerută în căsătorie și am zis DA”

INNA face dezvăluiri despre viața sa privată: „Am fost cerută în căsătorie și am zis DA”

de Redactia Tvmania

Discretă din fire atunci când vine vorba de viața personală, INNA a făcut dezvăluiri neașteptate în urmă cu câteva zile. 

Invitată în cadrul emisiunii online a vlogger-ului Selly, artista a mărturisit că a fost cerută în căsătorie. 

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi”, a povestit INNA pe canalul de YouTube al lui Selly.


În ultima vreme, de la începerea pandemiei, INNA a stat în izolare în București.

„Eu am avut un concert fix înainte să înceapă nebunia asta cu coronavirus, la Chișinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină. Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă și cu mama și cu bunica mea, care e mai în vârstă, și nu am mai vrut să merg la ele că a fost un concert de vreo 3.000 de oameni și mi-a fost teamă. Așa că stau undeva în București, dar nu stau cu ele. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama după vreo două luni . E foarte important să ascultăm de autorități și de tot ce înseamnă informații serioase”, a mai mărturisit artista.

Inna a avut în trecut o relație cu Lucian Gitita, care este în continuare managerul ei, cât și cu celebrul fotograf spaniol John Perez. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton