Homepage  / Vedete româneşti

Inna, mai provocatoare ca niciodată într-un costum de baie minuscul. „Vara nu se sfârșește niciodată”

Inna, mai provocatoare ca niciodată într-un costum de baie minuscul. „Vara nu se sfârșește niciodată”
6

de Roxana Mirea,

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. În plus, ea se bucură de o mare popularitate și la nivel internațional. Pe lângă vocea ei minunată, artista în vârstă de 35 de ani se poate mândri și cu un fizic de invidiat. Recent, Inna a publicat o imagine incendiară în care apare într-un costum de baie minuscul.

Inna, provocatoare într-un costum de baie minuscul

Inna este foarte activă în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe internauți cu activitățile sale. În plus, artista este urmărită doar pe Instagram de peste 3 milioane de conturi. Ei bine, pe lângă talentul ei incontestabil, Inna este apreciată și pentru imaginea ei impecabilă și silueta de invidiat.

Chiar dacă este toamnă acum, nu toate vedetele și-au închis costumele de baie în dulap. Ieri, 5 septembrie, ea și-a luat prin surprindere fanii cu o imagine incendiară. Inna a publicat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie minuscul din două piese.

Summer never ends! (n.r. Vara nu se sfârșește niciodată)”, a scris Inna în dreptul imaginii.

Inna-provocatoare-intr-un-costum-de-baie-minuscul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

INNA are o relație cu rapperul Deliric

Primele zvonuri privind relația dintre Inna și Deliric au apărut în vara anului 2020, însă la scurt timp, cântăreața a rupt tăcerea și a confirmat povestea de iubire pe care o trăiește.

Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a spus INNA pentru Elle.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton