Homepage  / Știri

Inna îşi lansează noul album vara aceasta

Inna îşi lansează noul album vara aceasta

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa care a cucerit întreaga Europă cu hiturile ei “Hot”, “Déjà vu” şi “Amazing” a terminat de înregistrat cel de-al doilea album din cariera ei. Noul material discografic se intitulează “I Am The Club Rocker” şi va fi lansat vara aceasta. Single-ul cu acelaşi nume va avea premiera în timpul concertului din 17 mai, pe care Inna îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti.

“Prin definiţie un “club rocker” este orice fan din orice colţ al lumii care se distrează în felul lui pe muzica Innei.“I am the club rocker” este albumul care mă reprezintă în totalitate. Este produs special pentru voi şi sunt sigură că impreună îl vom face no. 1!”, a declarat Inna.

Albumul este produs tot de prietenii Innei de la trupa Play & Win, cei care i-au compus toate hiturile: “E foarte uşor să lucrezi cu un artist ca Inna pentru că prezenţa ei în studio este mereu o sursă de inspiraţie pentru noi. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru inspiraţie, avem convingerea că este cel mai bun album al nostru. Şi de data asta venim cu elemente noi pentru a îmbunătăţi sound-ul, iar mesajul este unul de îndemn pentru toţ cei care se simt tineri şi dornici de distracţie. Avem aşteptări mari şi sperăm să ne autodepăşim. Totul din dragoste pentru muzică!, au declarat cei trei băieţi de la Play & Win.

Credit foto: Edward Aninaru

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton