Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Inna, la un pas să se prăbușească pe scenă. Ce s-a întâmplat cu artista

Inna, la un pas să se prăbușească pe scenă. Ce s-a întâmplat cu artista

de Redactia Tvmania

 În timpul concertelor sale, Inna este plină de energie și face ca publicul său să se simtă perfect atunci când urcă pe scenă. Cu toate astea, vedeta a întâmpinat probleme serioase la unul dintre concertele sale, atunci când a fost la un pas de a ajunge la spital. 

„Nu am avut căderi de calciu, o singură dată am avut un concert în Maroc și eram foarte răcită, aveam infecție în gât și a fost crunt…Era și 16 octombrie, ziua mea, am fost pe scenă. A fost unul dintre cele mai frumoase concerte.  Nu pot să zic că am ajuns la urgențe, nu am ajuns de prea multe ori la urgențe pentru că sunt o persoană puternică, îmi revin repede. Nu am avut niciodată asta, să renunț. La concert am fost atât de fericită…Lămâie, ceai cald, gargară cu sare și a trecut” a declarat Inna în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

 

Interpreta Inna recunoaşte că, în ciuda tuturor laudelor pe care le-a primit pentru look-ul său, are şi momente în care nu se consideră o femeie sexy şi îşi pierde încrederea în propria persoană. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton