Homepage  / Muzică

Inna, mai „hot” ca niciodată în clipul piesei „In Your Eyes”

Inna, mai "hot" ca niciodată în clipul piesei "In Your Eyes"

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa şi-a dorit să le facă un cadou celor 10 milioane de fani de pe Facebook odată cu ziua ei de naştere (ieri, 16 octombrie, artista a împlinit 27 de ani). Aşa că a lansat, în premieră, în faţa celor 16.000 de oameni care au venit aseară la concertul pe care ea l-a susţinut în Guadalajara, Mexic, videoclipul piesei “In Your Eyes” (feat. Yandel).

Filmările au avut loc la sfârşitul lunii august, în Bucureşti, cu Inna şi la începutul lui septembrie, în Miami, cu Yandel.

Piesa “In Your Eyes” este inclusă pe cel de-al treilea album al artistei, “Party Never Ends”, iar odată cu acest videoclip, ea a colaborat cu Yandel, un rapper portorican, parte din duo-ul Wisin y Yandel, câştigători ai “Latin Grammy Awards”.

“Mă bucur să împărtăşesc cu fanii mei din întreaga lume videoclipul piesei “In Your Eyes” exact când pagina mea de Facebook a ajuns la 10 milioane de fani, astăzi, de ziua mea. Le mulţumesc pentru susţinerea şi iubirea lor. Este un videoclip la care am muncit mult cu toţii şi vreau să le mulţumesc lui Barna şi echipei lui, lui John Perez şi colegilor mei de la Global Records. De asemenea, colaborarea cu Yandel este încă un vis împlinit şi nu am cuvinte să spun cât sunt de fericită”, a declarat Inna, care se află în turneu în America Latină.

Vedeţi aici videoclipul piesei “In Your Eyes”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Od-6uzcLGqw[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton