Homepage  / Ultimul număr

Inna se pregăteşte de primul ei mare concert în România

Inna se pregăteşte de primul ei mare concert în România

de Redactia Tvmania

Pe 17 mai, la Arenele Romane, cântăreaţa va susţine primul ei concert de anvergură din România, în cadrul căruia îşi va lansa următorul single, „Club Rocker”.

Ne place sau nu, Inna este cel mai bun produs muzical românesc la ora actuală. De doi ani încoace, hiturile ei  – „Hot”, „Deja vu”, „Amazing”, „Sun is Up” sau „Un momento” – au cucerit topurile şi radiourile din Marea Britanie, Polonia, Bulgaria, Rusia, Spania, Franţa şi lista poate continua.

De curând, românca a cântat în faţa a peste 250.000 de oameni pe scena celui mai mare festival din Olanda, „Queen’s Day”, printre artiştii prezenţi la eveniment numărându-se şi celebrul DJ Armin van Buuren.

Încrezătoare în noul album

După atâtea concerte prin Europa, a venit vremea ca Inna să cânte şi… pe teren propriu. Show-ul pe care îl va susţine pe 17 mai la Arenele Romane din Bucureşti se anunţă unul incendiar şi plin de premiere:

„Voi cânta primul single de pe noul meu album, „I Am The Club Rocker”. Sper să fie o seară extraordinară în care vom cânta, dansa şi ne vom distra împreună. Le-am pregătit câteva surprize fanilor”, a declarat Inna pentru TVmania.

Citeşte în revistă articolul integral.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton