Homepage  / Televiziune

Insula iubirii 2023. Dezvăluiri șocante la primul bonfire. „Ce face Făt-Frumos pe insula lui?”

Insula iubirii 2023. Dezvăluiri șocante la primul bonfire. „Ce face Făt-Frumos pe insula lui?”
6

de Roxana Mirea,

În ediția de aseară, 29 iunie 2023, a emisiunii „Insula iubirii”, de la Antena 1, a avut loc primul bonfire din acest sezon. Concurentele și-au văzut partenerii în ipostaze compromițătoare cu ispitele, însă Bianca a fost cea mai afectată de imaginile prezentate de Radu Vâlcan. La sfârșit, aceasta nu s-a mai putut controla și a izbucnit în lacrimi amare.

Marius, fermecat de ispita Oana, la Insula iubirii – 29 iunie 2023

Concurentele au trecut prin primul bonfire de la „Insula iubirii”, aseară, 29 iunie 2023. Radu Vâlcan le-a prezentat concurentelor imagini compromițătoare cu partenerii lor, care încep să fie tot mai degajați în preajma ispitelor. Totuși, cea mai afectată de cele văzute a fost Bianca Giurcă. Înainte de a-i arăta imaginile, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, a avertizat-o că nu îi va plăcea ce va vedea.

Știți că la ceremonia focului, ultimul concurent are parte de ceva… nu neapărat ceva mai intens față de ceea ce a fost până atunci, dar ceva deosebit. Ești pregătită să vezi ce face Făt-Frumos pe insula lui?”, i-a zis Radu Vâlcan Biancăi.

Tânăra a privit imaginile de pe tabletă, dar nu a fost mirată să îl vadă pe Marius Moise, iubitul ei, că încearcă să se apropie tot mai mult de Oana Monea.

„Nu mi s-a părut că e vorba de o chimie. Mi-a spus că e o fată foarte frumoasă, dar nu este neapărat o fată de care s-ar putea îndrăgosti. El consideră că Oana este prea sensibilă pentru stilul lui”, a spus Bianca după ce a văzut primele imagini.

Totuși, următoarele imagini au început să o îngrijoreze pe Bianca. Nu i-a picat deloc bine să îl vadă pe iubitul ei cum sare în piscină cu Oana. „Nu e o imagine plăcută pentru mine, dar îmi dau seama că asta am făcut și eu. Și eu am intrat în piscină cu alte persoane, și eu am stat poate mai mult de vorbă cu alte persoane”, a spus Bianca.

insula-iubirii-2023.-bianca-a-cedat-nervos-dupa-ce-iubitul-ei-a-fost-fermecat-de-ispita-oana.-ce-imagini-compromitatoare-a-vazut-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Bianca, reacție nervoasă, la Insula iubirii – 29 iunie 2023

Cu toate acestea, următoarele imagini au dărâmat-o pe tânăra concurentă. Aceasta a izbucnit în lacrimi amare după ce l-a văzut pe Marius cum îi face compliment după compliment Oanei, spunându-i chiar că este femeia care poate să fie o soție perfectă.

„Ești o fată mai aparte. În perioada asta, fetele sunt altfel. Tu ești mai finuță. Fetele sunt mai bărbați acum. (…) Chiar ai foarte multe calități. (…) Dacă n-aș fi fost însurat o dată și dacă n-aș fi fost într-o relație, aș fi crezut că nu e adevărat. Ești prea… Ești materialul ăla de soție”, i-a spus Marius ispitei Oana.

Bianca n-a mai rezistat și a cedat. Cu greu a continuat să vorbească, printre lacrimi. „Nu mă simt bine, chiar nu mă simt. Nu cred că este nimic între ei, dar acum cred că ar putea să meargă în direcția aia. Acum nu pot să gândesc. Nu vreau să îl judec înainte să mă gândesc. Am crezut că apreciază frumusețea exterioară a Oanei. Nu m-am gândit că o să o cunoască și că o să spună că dacă n-ar fi fost însurat, ar fi luat-o de nevastă”, a spus Bianca, printre lacrimi.

După ceremonia focului, Bianca a cedat și a început să plângă incontrolabil. „Lăsați-mă singură! Nu mai gândesc, efectiv! Vreau să stau singură”, le-a spus ea colegelor ei. „N-am nimic. Încerc să mă calmez. Sunt obosită. Mi-e frig. Nu m-am simțit bine să îl văd că vorbește cu Oana. Mă așteptam să vorbească cu ea, dar nu chestiile astea. Cunoști o persoană de două zile și îi spui că e perfectă. Nu mai, lasă-mă puțin, că nu pot să mă calmez și fac o criză de nervi!”, i-a spus ea reporterului.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton