Homepage  / Televiziune

Insula iubirii | Sezonul 6, 9 mai 2022. Cu ce ispite au plecat concurenții la întâlnire. Vestea dată de Radu Vâlcan

Insula iubirii | Sezonul 6, 9 mai 2022. Cu ce ispite au plecat concurenții la întâlnire. Vestea dată de Radu Vâlcan

de Andra Stana,

În cel de-al treilea episod de la Insula Iubirii - sezonul 6, difuzat de Antena 1 luni, pe 9 mai 2022, atât băieții, cât și fetele au avut de făcut câteva alegeri pentru viitoare date-uri. Iată cum au ales și pe ce criterii.

Concurenții au fost anunțați de Radu Vâlcan că sunt nevoiți să facă alegeri din rândul ispitelor pentru viitoarele întâlniri. Iată cum au ales și care au fost criteriile după care s-au orientat, scrie a1.ro.

Ce decizii au luat concurenții de la Insula Iubirii sezonul 6 când a venit vorba despre întâlnirile cu ispitele

În ediția de luni seară, 9 mai, Radu Vâlcan i-a anunțat pe concurenții Insula iubirii, sezonul 6, că au de luat o decizie cheie. „Haideți să vorbim ceva. Aveți de luat o decizie importantă, veți alege cu ce ispită veți merge la intâlnire”, anunță Radu Vâlcan.

Alex a mărturisit că decizia lui „este influențată de ultimele 10 minute, vreau să ies la date cu Bianca”.

„Eu vreau să ies la date cu Anamaria pentru că încearcă să comunice mai mult cu mine”, spune Bogdan. „Eu o să o aleg pe Karina”, spune Rareș. „O să o aleg pe Oana”, spune Sebastian.

La rândul lui, Rei a menționat că el o alege pe Laris. „Nu am interacționat foarte mult dar nu am ajuns să purtăm discuții”, spune Rei.

Radu Vâlcan, despre noutatea de la Insula iubirii, 9 mai 2022

„Acum aveți o altă decizie de luat. Noutatea e că 3 cupluri vor pleca de pe insulă, la date, iar două cupluri rămână aici pentru date. Rămân Rareș cu Alex”, mai spune Radu Vâlcan.

Iată ce decizii au luat fetele:

„Eu o să îl aleg pe Denis pentru că am săcializat cu el și aș vrea să fim noi doi și vreau să nu mai fie așa reținut. Pe primul meu iubit l-a chemat Denis, Rareș a ieșit cu Bianca, fosta lui iubită”, spune Cerasela.

„Pe Dinu îl aleg pentru că am vorbit mult mai puțin cu el și el e into spiritualitate”, spune Celia.

„Eu o să îl aleg pe Marco”, spune Cristina. „Pe Ali îl aleg că e foarte sincer, cuminte, e diferit față de ceilalți băieți”, spune Teo. „Pe Florin o să-l aleg pentru că mă face foarte mult să râd”, spune Lavinia.

„Doar 3 dintre cupluri se vor duce la date, celelalte două rămân aici, pe insulă. Alături de Cristină rămâne și Teo”, mai adaugă Radu Vâlcan.

Imagini compromițătoare cu iubitele concurenților Insula iubirii, 9 mai 2022

Tot în ediția a treia din „Insula iubirii”, sezonul 6, cei cinci băieți concurenți au avut parte de o surpriză când au văzut o serie de imagini inedite cu iubitelor lor.

Cum au reacționat concurenții băieți când și-au văzut iubitele pe tabletă.

„Mă bucur că am văzut-o, se pare că testul a început. Orice urmează să îmi arăți pe parcurs, nu o să-mi fie frică. A vorbit frumos, nu mă deranjează”, spune Alex Marcu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton