Homepage  / Vedete româneşti

Întâmplare neașteptată între Radu Vâlcan și un șofer de taxi. „Doamne! De ce așa?”

Întâmplare neașteptată între Radu Vâlcan și un șofer de taxi. „Doamne! De ce așa?”
9

de Roxana Mirea,

Radu Vâlcan le-a povestit urmăritorilor lui de pe Instagram cum a avut parte de un „incident” mai puțin plăcut cu un șofer de taxi. Totul s-a petrecut în timp ce prezentatorul emisiunii „Insula iubirii”, de la Antena 1, l-a sunat pe șofer pentru a se asigura că Adela Popescu, soția lui, găsise mașina. Iată ce a urmat apoi.

Radu Vâlcan, întâmplare cu un șofer de taxi

Radu Vâlcan a avut parte de o interacțiune neplăcută cu un sofer de taxi. Prezentatorul emsisiunii „Insula iubirii” le-a povestit fanilor lui de pe Instagram tot ce s-a întâmplat. Adela Popescu l-a rugat pe soțul ei să îi comande un taxi. După ce el a văzut pe aplicație că mașina a ajuns la destiție, a sunat-o pe Adela pentru a se asigura că a găsit mașina. Ei bine, aceasta nu a răspuns la telefon, așa că Radu Vâlcan l-a sunat pe șofer și l-a întrebat frumos dacă Adela Popescu este în mașină.

Radu Vâlcan a fost total dezamăgit și enervat de tonul arogant pe care i-a vorbit șoferul, din moment ce el folosise un ton al vocii normal.

Voiam să vă povestesc o chestie funny, o întâmplare de ieri. Adela era într-un loc, trebuia să vină acasă și nefiind cu mașina, m-a rugat să-i comand un taxi. Văzând pe aplicație că mașina a ajuns, am sunat-o pe Adela ca să-i spun că a ajuns mașina. Ea nu răspundea, probabil că vorbea la telefon, cum face ca de obicei foarte mult, așa că l-am sunat pe domnul șofer. Zic: „Bună ziua. Ați ajuns?”. „Unde să ajuns?” Zic: „La adresa pentru care am făcut comanda.” El zice: „Normal că am ajuns”. OK. Îl întreb: „doamna este în mașină? Pentru că nu-mi răspunde și voiam să mă asigur că a găsit mașina”. El zice: „Da, doamna este în mașină. Altceva?” Doamne, de ce așa?”, a povestit Radu Vâlcan pe Instagram.

radu-valcan-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton