Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Interviu altfel. Ce credeți că și-a cumpărat Lucian Mîndruță din primul salariu?

Interviu altfel. Ce credeți că și-a cumpărat Lucian Mîndruță din primul salariu?

de Redactia Tvmania

Realizatorul emisiunii radio „Interactiv” (Digi FM) și invitatul permanent al știrilor de la Digi 24 știe clar ce-o să facă după ce iese din presă și pe cine trebuie să respecte în acest domeniu!

Lucian Mîndruță

Lucian Mîndruță

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „Nu mai știu cum se numea, dar cred că era un documentar despre cum să faci emisiuni de televiziune cu adevărat prostești, în mod profesionist. Sau… nu era documentar?”.

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „moderatorul de televiziune care se mira de perfomanța lui Borcea”, pentru că… „nu e mare lucru să faci atâția copii. Mai greu e să stai lângă ei să-i crești!”.

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „interviuri trăsnite tv mania cum să răspunzi să nu te faci de…”.

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „A treia vizionare de la «Star Wars». La primele două merita… :)”.

Plăcerea ta vinovată la TV este… „să cred că e adevărat ce văd”.

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „Foarte multă lume din toată țara muncește gratuit pentru mine aici, la Digi FM. Adică eu îi întreb pe oameni o chestie, ei iau subiectul, intră, vorbesc, dezbat. Și la final de lună doar eu iau salariu. Genial! De fapt, fac un radio cu vocea celor care contează”.

Cel mai mult îl/o respecţi în TV pe… „Andreea Esca”, pentru că… „dacă n-o respecți, o pățești! Am mai încercat de două-trei ori să n-o respect și să-i bat programul la rating și n-a mers. Ea a rămas cu ratingul, eu cu respectul. Fair enough”.

Personajul tău preferat din seriale este… „Amy Poehler din «Parks and Recreation», pentru că… „e blondă și deșteaptă. Îmi place acest stereotip”.

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „Pot renunța la orice gadget, dar după câteva minute mă întreb dacă nu cumva i-am rănit sentimentele, dacă nu cumva se simte singur etc. Și după aia bag din nou mâna în buzunar după el!”.

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „un pui de dinozaur. Atât de vechi sunt în presă!”.

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „Cum bârfa e prima formă de jurnalism, în ordine istorică, probabil că m-aș face administrator de bloc. Și aș sta mereu în capul scărilor cu câte-o babă să comentăm locatarii”.

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Cui ar da mai mult”.

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este… „Dacii au fondat Imperiul roman. Haida-de! Cum să fondeze strămoșii noștri glorioși un stat atât de meschin, care n-a rezistat nicio mie de ani și care, la maxima lui întindere, nu ajungea nici măcar până în Dubai? Cum? Asta nu e treabă de daci. După descriere, probabil au fost costobocii”.

Când chiuleai/după ore, pierdeai vremea în… „Peste drum de Liceul Mihai Viteazu din București e o cofetărie, care vindea choux à la crème. Ei bine, e și acum acolo pentru că încă mai trăiește din banii cheltuiți de mine acum 30 de ani”.

În şcoală, mergeai des la olimpiada de… „La toate olimpiadele, să râd superior de olimpici împreună cu o fată drăguță care se nimerea pe-acolo. Acum râd ei, că au companiile lor în Silicon Valley”.

Profesorul tău preferat a fost… „Moș Mugur, istorie, același liceu de mai sus”, pentru că… „a fost primul (și ultimul) meu profesor care își trăia meseria cu mândrie, nu cu jena (provocată probabil de salariu) tuturor celorlalți”.

Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie ai… „citit tot ce mi-au dat să citesc. Pentru că, iată, nu se vede nimic!”.

Porecla ta în adolescenţă era… „Va trebui să mă torturați s-o aflați”.

Locul tău preferat din Bucureşti este… „clădirea guvernului, biroul premierului”, pentru că… „atâta lume se bate pe el de atâția ani, încât tre’ să fie ceva supernatural acolo. Or avea Playstation 5?”.

Când ai râs ultima oară şi la ce? „Râd de fiecare dată când îmi verific contul din bancă. Mă gândesc că nu trebuie să-i dau ocazia să știe ce simt cu adevărat”.

Cel mai frumos răsărit/apus de soare l-ai prins în… „în «Halo 3», când am terminat să lichidez un cuib întreg de extratereștri. Nu mai știu exact planeta, dar cred că o puteți întreba pe Cortana”.

Ce te ţine treaz noaptea? „Conștiința că nu mai e atât de mult până aflu cu adevărat marele mister al vieții: există ceva după moarte? Și senzația neplăcută că de fapt știu deja și că răspunsul nu mă avantajează”.

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „Aș cumpăra tot tirajul «TVmania» până în 2020 de bucurie, pentru că fără întrebarea asta n-aș fi jucat niciodată la Loto! După aia mi-aș cumpăra un munte și aș face o pârtie de schi gratis, să le dau peste nas ăstora care vând atât de scump urcarea. Menționez că nu știu să schiez, deci ar fi în întregime un gest umanitar      ”.

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost… „Ce scria în prompter că trebuie să fac, aia am făcut”.

Eşti cel mai mândru de… „O să fiu mândru de ceva făcut de mine abia atunci când copiii mei o să fie mândri de acel lucru”.

Viaţa e prea scurtă ca să nu… „dai «reply all» cu tine în CC”.

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… „Am scris-o. Dar a trebuit să folosesc un pseudonim. Nimeni n-ar vrea să citească ceva scris de un fost cititor de prompter”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton