Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Care este vacanța ideală pentru George Buhnici

INTERVIUL ALTFEL. Care este vacanța ideală pentru George Buhnici

de Redactia Tvmania

George Buhnici (34 de ani) prezintă în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, rubrica „i LikeIT”, în cadrul „Ştirilor Pro TV” de la ora 7.00. Simpaticul expert în gadgeturi şi tehnologie ne-a povestit cum îşi foloseşte telefonul mobil la metrou şi care este prima lui amintire.

 

Săptămâna asta te-a uimit la TV… „cât de inutile sunt multe canale TV de la noi, mulţi analişti şi politicieni. Din nou…”.

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „ceva despre o luptă pe viaţă şi pe moarte între o tarantulă şi un gândac. Tarantula a câştigat spectaculos”.

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „Pavel Bartoş, clar! Să te mişti şi să prezinţi ca el fără să pari penibil, ci chiar dimpotrivă, este o performanţă fantastică pentru «sticla» de la noi”.

Cel mai interesant format TV străin ţi se pare… „serialul. În mare formă peste tot în lume. Sunt cel puţin 6 seriale pe care trebuie neapărat să le văd înainte de pensie”.

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „ceva cu Halle Berry. Filmul acela cu apelul la 911. «The Call»” («Apel de urgenţă» – n.r.).

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „cum aduc o maşină din Germania”.

Un bilet RATB costă… „Nu prea merg cu RATB. Mai mult cu metroul. Costă 50 de eurocenţi pe SMS, că plătesc mereu cu telefonul şi validez cu sunetul acela de râşniţă. Pe bune!”.

În copilărie ai jucat, la serbare, rol de… „căţel, Moş Crăciun, dar cel mai drag mi-e judecătorul din sceneta cu beţivul, precupeaţa şi clondirul cu mastică”.

În copilărie visai că atunci când vei creşte mare vei deveni… „Am visat mult că zburam. Deci Superman. Mai visez uneori… Visam să ajung preşedinte, ca să fac ordine pe stradă. Încă mai vreau să fac ceva de felul ăsta. Am o listă de probleme cu parcagii, cerşetori falşi, gunoaie, maşini care blochează trotuarul, blocuri noi pe străduţe sufocate. Ştiţi şi voi!”.

Prima ta amintire este… „Îmi amintesc foarte foarte vag răceala carpetei de pe pat, pe care stăteam la poză în ziua botezului. Apoi îmi amintesc prima drumeţie pe munte la doi ani jumătate. Am văzut cerbul atunci”.

Cel mai de preţ obiect pe care îl posezi este… „Am multe obiecte de preţ. Uneori cred că prea multe, dar sigur nu pun exagerat de mult preţ pe ele. Dar strict ca valoare de inventar laptopul şi camera DSLR. De fapt la astea ţin destul de mult”.

Dacă mâine te-ai trezi şi ai fi Bruce Willis, ai… „da câteva telefoane şi aş încinge cea mai tare petrecere cu vedete de la Hollywood. Apoi m-aş urca într-un avion privat şi aş continua la Vegas. De acolo mi-aş lua un Ferrari cash şi o casă pe plajă în Thailanda şi aş pleca în concediu vreun an. În casa de pe plajă mi-aş instala toate gadget-urile tari la care visez”.

Vacanţa perfectă înseamnă pentru tine… „un an sabatic în Thailanda cu fetele mele şi toate cumpărăturile făcute de Bruce Buhnici Willis de mai sus”.

Gadgetul la care visezi momentan este… „o cameră video profesională. Sau un maxi-scuter electric BMW. Sau un Mac Pro lansat acum câteva zile, cu stocare pe Thunderbolt 2 şi un Cinema Display”.

Cea mai bună glumă pe care o ştii este… „Doi tipi intră într-un bar. Cioc-Cioc!”.

Comedia la care râzi mereu e… „oricare dintre seriile «Ace Ventura»”.

Filmul pe care îl revezi de Sărbători, în fiecare an, cu plăcere este… „«Singur acasă» – îl văd anesteziat de cozonac”.

Primul film pe care l-ai văzut la cinematograf a fost… „La video, cu încă 40 de oameni se pune? Era «Predator», cu Arnold. Uahahaha! La cinema a fost «Sora 13». Nu îmi amintesc de ce îi zicea aşa, dar era chinezesc”.

Cel mai tare erou de acţiune din filme este… „Iron Man, clar!”.

Pe o scară de la 1 la 10, cât eşti de celebru/celebră? „Săptămâna asta cred că trec clasa cu un 5! Dacă ies de pe sticlă vreun an nu mă mai recunoaşte nimeni pe stradă”.

Plăcerea ta vinovată la TV este… „În afară de plăcerile cu adevărat vinovate, pierd vremea de pomană pe televiziuni de ştiri. Cele arabe, ruseşti şi britanice sunt însă ceva mai frecventabile”.

Ce ştii să faci mai bine decât toţi cunoscuţii tăi? „Stricto senso, nimic extraordinar, dar mă pricep peste medie la tradus lucrurile complicate, cum e tehnologia în limba română simplă. Ar cam trebui să mă pricep totuşi după 14 ani de meserie”.

Cel mai interesant lucru/loc din oraşul tău natal este… „Dealul Măgura din Codlea natală este primul munte pe care l-am escaladat iarna la picior. Aveam doi ani jumătate.   Ştiu că am mai zis asta, dar îmi amintesc clar momentul pentru că mama ne aştepta cu clătite acasă”.

Cel mai interesant lucru/loc din Bucureşti este… „Deşi mă simt tot plecat de acasă din Braşov aici în Bucureşti, am ajuns să apreciez multe lucruri şi locuri în «satul cu miniştri». Mi-e greu să aleg «cel mai», dar îmi plac Cişmigiul şi Herăstrăul în luna iunie, plimbările cu maşina prin centru noaptea sau de Sărbători, când e liber oraşul, circuitele de karting, gelateriile Venchi şi La Delicii, piaţa Obor, Pasajul Basarab”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton