Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Ramona Păun este mare fan Jimmy Fallon și Andreea Esca

INTERVIUL ALTFEL. Ramona Păun este mare fan Jimmy Fallon și Andreea Esca

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea știrilor sportive de dimineață de la Pro TV îi admiră pe Jimmy Fallon și Andreea Esca, a fost olimpică la limba română și era poreclită după un personaj de desene animate.

 

Săptămâna asta te-a uimit la TV… „forța cu care trei copile au reușit să înfrunte loviturile crunte primite de la viață. M-a impresionat povestea sfâșietoare a trei surori care și-au pierdut într-un an de zile mama, tatăl și bunicul, într-o ediție «Visuri la cheie».”

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „un material despre Valea Loirei”, pentru că… „e pe lista locurilor pe care îmi doresc foarte mult să le vizitez. Visez să mă trezesc într-o dimineață în camera unui castel, să deschid ferastra și să inspir aroma câmpurilor de lavandă.”

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare…Jimmy Fallon, de departe! E preferatul meu!”, pentru că… „mă fascinează umorul lui și talentul cu care interpretează diverse roluri.”

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „concerte Michael Buble.”

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este... „The Grey (din 2012, cu Liam Neeson – n.r.)”.

Plăcerea ta vinovată la TV este…Vocea României!

Cel mai interesant aspect al job-ului tău… „Mi-e greu să-l aleg pe cel mai important. De la felul în care te disciplinează să-ți gestionezi timpul, fiecare minut fiind important în televiziune, până la abilitatea de a-ți controla trăirile, emoțiile atunci când ești în direct, toate aspectele unei munci în televiziune au farmecul lor.”

Cel mai mult îl/o respecţi în TV pe… „Andreea Esca”, pentru că… „e fascinant cum a reușit să rămână în vârf o perioadă atât de lungă de timp. E o femeie de succes pe toate planurile și o admir foarte mult pentru asta.”

Personajul tău preferat din seriale este… „Elaine din «Seinfeld»”, pentru că… „Îmi place la nebunie naturalețea cu care joacă!”

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „I-Pod-ul. Muzica mă scoate mereu din stările negative și mă inspiră.”

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „un aparat foto cu film. Eram în primul an de facultate și prezentam știri la o televiziune locală din Sibiu. Cu primul film cumpărat le-am făcut o sedință foto nepoțeilor mei, gemeni, Andrei și Andreea.”

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „m-aș face fie educatoare, pentru că iubesc copiii, fie medic veterinar sau fotograf.”

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Clar lui (Leonardo – n.r.) DiCaprio, pentru că îl merită pe deplin și îl așteaptă de foarte mult timp.”

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este… „Cum își cere o femeie iertare? «Îmi pare rău, dar e vina ta.»”

Când chiuleai/după ore, pierdeai vremea în… „mergeam cu colegii la un fast-food din apropierea liceului și stăteam la povești.”

În şcoală, mergeai des la olimpiada de… „De cele mai multe ori, participam la olimpiada de română.”

Profesorul tău preferat a fost… „Gheorghe Zaharia, profesorul de română din liceu”, pentru că… „erau memorabile orele de română, pentru că preda cu un umor savuros și ne tachina mereu.”

Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie ai… „plecat într-o noapte pe furiș cu gașca la discotecă și am intrat pe geam la întoarcere.”

Porecla ta în adolescenţă era… „Pikachu. Eram la fel de energică precum personajul din Pokemon.”

Locul tău preferat din Bucureşti este… „Teatrul de Comedie”, pentru că… „dacă vreau să râd cu poftă și să văd un spectacol reușit, aleg să merg acolo. ”

Când ai râs ultima oară şi la ce? „Aseară, la un episod din «Seinfled».”

Cel mai frumos răsărit/apus de soare l-ai prins în… „Am admirat cel mai frumos apus în Skiathos, o insulă din Grecia.”

Ce te ţine trează noaptea? „În general, filmele. Am noapte albă și înainte de Paște și Crăciun, când fac maraton de gătit pentru masa de sărbători. :)”

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „cumpăra o casă unui copil extraodinar, a cărui poveste m-a impresionat enorm de curând. Face karate de performanță, învață foarte bine la școală și locuiește cu mama lui într-un grajd. Apoi m-aș gândi și la mine, mi-aș lua ultimul model de Beetle, mașina mea preferată.”

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost… „să merg la echitație.”

Eşti cel mai mândră/mândru de… „ce am reușit pe plan profesional.”

Viaţa e prea scurtă… „ca să nu experimentezi tot felul de lucruri interesante sau ca să-ți amâni visurile.”

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… „«Conversații cu Dumnezeu», de Neal Donald Walsch. Mi-aș fi dorit să am o astfel de întâlnire grandioasă, fie ea și imaginară, în care să pot sa-I pun lui Dumnezeu toate întrebările care îmi trec prin minte.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton