Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INTERVIUL ALTFEL: De ce nu a avut poreclă în copilărie Bogdan Cotleț („Atletico Textila”)?

INTERVIUL ALTFEL: De ce nu a avut poreclă în copilărie Bogdan Cotleț („Atletico Textila”)?

de Redactia Tvmania

Cam după vreo trei întrebări devine clar că dacă s-ar lăsa de actorie, Bogdan Cotleț (33 de ani), s-ar apuca de muzică. Noi zicem să n-o facă… :)

Săptămâna asta te-a uimit la TV… „serialul «Atletico Textila». E un serial foarte bun, nu auzisem de el!”.

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „Snooker – se pune?”, pentru că… „Ronnie O’Sullivan”.

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „Andreea Tonciu”.

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „Way better turntable mat vs Achromat – pentru pick-up-ul meu AT-5. Scuze, sunt pasionat de scule audio (și muzică, implicit). De-aia pozele mele de vacanță sunt din apartament :)”.

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „Hm… Mă cam documentez înainte. Dar sigur mi-aș fi blestemat zilele dacă m-aș fi dus la «Deja-vu», al lui Dan Chișu. Deși, dacă stau bine să mă gândesc, e o comedie teribilă. Iar Ioana Flora e minunată (cred că e actrița mea de film preferată la ora actuală)”.

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „mă vede mama la televizor. Deși am impresia că mă minte când îmi spune că mă urmărește”.

Cel mai mult îl/o respecţi în TV pe… „Îmi place Andreea Esca. Am și întâlnit-o o dată într-o cantină și am mai văzut-o pe scenă la «Premiile TVmania». În prima situație m-a intimidat numai prin relaxare, iar în a doua… Nu știu, pur și simplu mi s-a părut o femeie care știe ce face. Iar de afară, John Oliver – din acelasi motiv: pare o femeie care știe ce face. (Glumesc, chiar îmi place John Oliver)”.

Personajul tău preferat din seriale este… „hm… Pot să zic două? Tyrion Lannister, din «Urzeala tronurilor» și Gaius Baltar, din «Battlestar Gallactica». Bine, hai și-al treilea: Saul Tigh, tot din «BSG»”, pentru că… „au defecte pe care le regăsesc în mine (cum ar fi slăbiciunea) și calități pe care aș vrea să le am”.

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „oho… o grămadă, PC, boxe, căști… Dacă ar fi să aleg o singură chestie, ar fi un radio portabil (sau mp3 player + căști dacă am voie)”.

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „un amplificator cu surround (da, știu, deja încep să sun ca o placă stricată)”.

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „muzică. Din lac în puț, cum ar veni”.

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Mariei Dinulescu. După care i l-aș lua și i l-aș da lui Michael Keaton sau Steve Carell”.

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este… „«De ce au femeile fereastră la bucătărie? Ca să aibă și ele o viziune». Mi-a spus-o Irina Teodorescu, fosta mea colegă și soția lui Dan Teodorescu – s-ar putea să-l știți, domnul acela care preferă lemnul și spațiile mici, și vă scrie textele (bune) la «Premiile TV Mania» :)”.

Când chiuleai/după ore, pierdeai vremea în… „în Cișmigiu, că am făcut Lazărul”.

În şcoală, mergeai des la olimpiada de… „matematică. Fără succes”.

Profesorul tău preferat a fost… „Domnul Trandafir (nu glumesc), profesorul meu de istorie dintr-a noua. O materie care mă plictisea teribil pe vremea aia, dar era atât de pasionat profu’, că plecam de la oră cu lecția învățată. Se așeza pe o bancă și începea să povestească. Apoi luam note… nu mici, deși era destul de exigent, pentru că țineam minte totul de la cursul anterior. Și avea un motto care m-a amuzat: «copiați, dar să nu vă prind». Și un loc special în inima mea îl mai are doamna Lucia Ursu, profa de fizică tot din liceu, o femeie foarte deschisă la minte și bună, care m-a sprijinit în alegerea meseriei”.

Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie ai… „a, nu, m-au prins cu toate. Eram foarte prost”.

Porecla ta în adolescenţă era… „N-am avut poreclă. Nici n-aveam nevoie, mă cheamă Cotleț. Mai aveam un coleg în liceu – Ceapă – și doi colegi prietenoși au făcut un hip-hop la un moment dat, în care se regăseau și următoarele versuri: «Aș mânca / Un Cotleț cu Ceapă / Îmi lasă gura apă»”.

Locul tău preferat din Bucureşti este… „Teatrul Unteatru”, pentru că… „sunt niște oameni acolo care m-au ajutat într-o perioadă foarte grea și e un loc foarte bun pentru suflet”.

Când ai râs ultima oară şi la ce? „Acum câteva minute, la întrebarea cu «ultima glumă bună», gluma pe care am auzit-o chiar ieri și de-atunci o spun în dreapta și-n stânga”.

Cel mai frumos răsărit/apus de soare l-ai prins în… „pe malul Prutului, când ne-a dus tata pe mine și pe fratele meu cu cortul și cu prietenii și cu pescuitul, acum mulți, mulți ani”.

Ce te ţine treaz noaptea? „DOTA 2”.

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „Pfooou! Aș face pe Pământ?…”.

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost… „am rupt cămașa de pe mine pe scenă, la un spectacol. I-a bușit râsul pe toți colegii de pe scenă (inclusiv Mirela Zeța, Angel Popescu și Andreea Samson)”.

Eşti cel mai mândru de… „versurile pe care le-am făcut împreună cu Pavel Bârsan la «Și eu sunt varan»”.

Viaţa e prea scurtă ca să nu… „iubești”.

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… „«Maestrul și Margareta»” (de Mihail Bulgakov, n.r.).

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton