Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Pavel Bartoș: „Mi-aș dori să fiu cântăreț de operă”

INTERVIUL ALTFEL. Pavel Bartoș: „Mi-aș dori să fiu cântăreț de operă”

de Redactia Tvmania

Pavel Bartoș (41 de ani), prezentatorul show-ului „Vocea României” de la Pro TV, s-a născut la Miercurea Ciuc și a făcut facultatea la Cluj, unde l-a avut profesor pe actorul Marius Bodochi. Este căsătorit și are trei fetițe, Eva, Rita și Sofia. De la începutul anului, îl joacă pe Švejk, în spectacolul cu același nume de la Teatrul Odeon, în regia lui Alexandru Dabija.

Pavel Bartoș

Pavel Bartoș

Săptămâna asta te-a uimit la tv… „un documentar prezentat de Morgan Freeman, documentarul lui Leonardo DiCaprio și, bineînțeles, rezultatul nefavorabil din meciul România – Polonia. Dar noroc că m-au bucurat concurenții de la «Vocea României»”.

Ultima emisiune tv la care ai nimerit zapând şi te-a prins imediat a fost… „«Vocea României»”, pentru că… „mă interesează să știu ce se întâmplă în emisiunile mele și în plus, fiind înregistrate, îmi amintesc de multe lucruri care îmi fac bine pentru live-uri. Așa am informații proaspete pentru live-uri”.

Cel mai trăsnit personaj tv al momentului ţi se pare… „Tudor Chirilă”, pentru că… „e atât de imprevizibil”.

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „o problemă de matematică pentru o temă a fetițelor mele”.

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „de obicei îmi aleg foarte bine filmele la care merg”.

Plăcerea ta vinovată la tv este… „știrile din sport”.

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „toată pregătirea până la înregistrare. Pentru că e un anumit timp de căutare, informare, pregătire, studiu. Și, bineînțeles, după, ador live-urile”.

Cel mai mult îl/o respecţi în tv pe… „n-aș putea zice că am un singur nume. Îmi plac oamenii constanți. Oamenii care, de-a lungul timpului, au demonstrat și demonstrează că aici este locul lor. Gen Andreea Esca, Cătălin Ștefănescu, Andi Moisescu, Dan Negru”, pentru că… „nu poți să nu admiri astfel de oameni, care rezistă de atât de mult timp în televiziune”.

Personajul tău preferat din seriale este… „George și Kramer din «Seinfeld», Francis din «House of Cards»”, pentru că… „în cazul lui Francis, îmi place pentru că este un personaj complex și imprevizibil, iar în cazul lui George și al lui Kramer, pentru umorul lor inegalabil. În ceea ce-l privește pe George, mă impresionează dramele lui, care sunt atât de spumoase și haioase”.

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „telefonul”.

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „o cămașă și mi-am permis să-mi plătesc o masă la restaurant. Cu restul a trebuit să plătesc căminul”.

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „cântat. Mi-aș dori să fiu cântăreț de operă”.

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Copiilor mei și le-aș spune: «Uite, ăsta e Oscarul câștigat de tatăl vostru!»”.

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este… „mult prea deocheată ca să v-o spun”.

Când chiuleai/după ore, pierdeai vremea… „pe terenul de sport, jucam fotbal”.

În şcoală, mergeai des la olimpiada de… „istorie”.

pavel-bartos-2

Profesorul tău preferat a fost… „prima dată, învățătoarea mea, Anton Victoria, și apoi ultima dirigintă din clasele a 11-a și a 12-a, profesoara de istorie Grecu Maria, care a fost și cea care m-a susținut întru totul să devin actor. Și, după, în facultate, mi-am adorat profesoara de canto, Georgeta Orlowschi, care m-a făcut să trec de la vocea de copil la cea de bărbat”.

Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie ai… „am găsit 100 de lei pe jos, într-un portofel. Eram în clasa a treia”.

Porecla ta în adolescenţă era… „nu am avut. Doar alintătura, Păvăluş”.

Locul tău preferat din Bucureşti este… „acasă”, pentru că… „e de la sine înțeles”.

Când ai râs ultima oară şi la ce? „Am avut o filmare, la care au participat și Smiley, Andreea Esca și Bobonete. Am râs enorm, sper să se înțeleagă ceva din ea”.

Cel mai frumos răsărit/apus de soare l-ai prins în… „de obicei prind apusurile, la răsărituri mă găsiți mai greu. Îmi place în sine apusul de soare, pentru că îmi place atunci când cerul e senin și e frumos afară”.

Ce te ţine treaz noaptea? „Eventual vreun serial bun sau vreo emisiune de pe Discovery sau History, care, culmea, e despre mâncare. Așa mi se face foame și știu că nu trebuie să mănânc…”.

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „Nu cred în astfel de câștiguri, așa că nu m-am gândit vreodată”.

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost… „duminică seara la spectacolul Svejk. A sunat un telefon în timpul spectacolului și bineînțeles că l-am intergrat în spectacol. M-am făcut că sună de undeva de sub podeaua scenei și nu știam ce e”.

Eşti cel mai mândru de… „familia mea”.

Viaţa e prea scurtă ca să nu… „o trăiești. Pentru o viață sănătoasă, zâmbiți cel puțin 30 de minute pe zi”.

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… „«Amintiri din copilărie»” (n.r. de Ion Creangă).

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Pavel Bartoş face echipă cu Smiley în animația „Berzele”

Pavel Bartoș este soldatul Svejk, în noul spectacol de la Teatrul Odeon

Îl puteți vedea pe Pavel Bartoș la teatrul Odeon, în piesa „Family affairs”

Cum se descurcă Pavel Bartoș cu trei fete şi două show-uri tv

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton