Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INTERVIU. Andi Vasluianu, despre noul sezon „Profu`”: „Sunt personaje noi”

INTERVIU. Andi Vasluianu, despre noul sezon „Profu`”: „Sunt personaje noi”

de Redactia Tvmania

Cel de-al doilea sezon al serialului  „Profu`” ajunge pe micile ecrane la Pro TV din 5 februarie, de la ora 21.30. Protagonistul serialului, Andi Vasluianu, ne-a povestit puțin despre noutățile cu care se întoarce producția și cum a fost pentru el perioada pandemiei. 

 

 

TVMania: Ați început filmările în 2020, înainte de pandemie. Totuși, lumea a luat o pauză ulterior. Ați reluat filmările apoi?

Andi Vasluianu: Noi am terminat filmările pentru sezonul doi în martie, exact înainte de starea de urgență.

V-ați confruntat și cu dificultăți din cauza pandemiei, cu schimbări în ceea ce privește scenariul sau filmările?

Nu, pentru că nu era nimic oprit, nu s-a îmbolnăvit nimeni în acea perioadă. Am avut noroc că am apucat să filmăm totul.

În ceea ce privește distribuția ne poți spune ce surprize pregătiți? 

Sunt personaje noi, elevi noi (vor apărea copii foarte buni ).. pot să spun că se vor întâmpla niște lucruri foarte frumoase și între profesori. 

Știi cum e, se întâmplă exact ca într-o familie. Atunci când stai cu cineva, îl cunoști mai bine, ai mai multă răbdare. Se vede asta și la relațiile dintre noi, în sezonul 2. Mi se pare că e totul mult mai legat, la un alt nivel. E bine din multe puncte de vedere (artistic, regizoral), iar asta s-a întâmplat și pentru că primul sezon ne-a unit. 

Ce ne va aduce al doilea sezon? 

Se va aprofunda povestea între cei doi, Profu` și profa, și se vor întâmpla lucruri și povești frumoase. Vor fi și momente foarte mișto între personajul meu și cel al lui Natanticu. 

Cum a fost pentru tine 2020?

Știu că multă lume a urât anul ăsta, ceea ce e și firesc. În altă ordine de idei, eu cred că am avut nevoie să ne oprim un pic, să facem un pas în spate. Asta mi se pare că a făcut 2020, ne-a ajutat să facem pasul ăsta în spate, să ne retragem un pic.

Și ce planuri și dorințe ai pentru 2021? 

Să trăiesc cât mai mult prezentul: aici, acum, plenar, dacă se poate. Orice moment să-l îmbrățișez cu toată ființa mea și să fim sănătoși, asta e de bază.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton