Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INTERVIU. Camelia Bălțoi se pregătește de vacanță

INTERVIU. Camelia Bălțoi se pregătește de vacanță

de Redactia Tvmania

Viața este o continuă schimbare pentru Camelia Bălțoi (31 de ani), prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1. se descrie drept o „călătoare cu suflet de copil” și ne-a dezvăluit ce planuri are pentru această vară. 

 

TVMania: Au trecut trei luni de când ai intrat în echipa Antenei 1. Cum a fost acomodarea?

Camelia Bălțoi: Mi s-a schimbat viața. Am alt program, alte drumuri de făcut, altă lume în jurul meu. Antena 1 este altceva și am simțit asta din primul moment în care am ajuns în redacție. Noua postură a însemnat un nou stil, diferit față de ceea ce făcusem până în urmă cu trei luni. Îmi place! 

Schimbările s-au suprapus și cu pandemia. Ai trecut prin momente dificile? 

Da, au fost câteva încercări. Sunt o călătoare și, în contextul schimbării locului de muncă, simțeam nevoia să mă plimb, să mă relaxez. Mi-ar fi plăcut să pot să îmi cumpăr un bilet de avion și să merg pentru o zi undeva, însă pandemia m-a forțat să fac doar drumul dintre casă și redactie. 

Pentru că am petrecut mai mult timp în casă ți-ai descoperit noi pasiuni?

Am învățat sa gătesc. Cât de cât! 🙂 În rest, mă bucur că am avut mai mult timp pentru lucruri pe care înainte le amânam. Am citit foarte mult în această perioadă. Manuale de jurnalism și cărți de istorie.  

Ai practicat vreun sport? 

Am jucat volei în timpul liceului. Am amintiri frumoase din acea perioadă. Am ajuns chiar să joc împotriva unei echipe din Serbia. Eu și colege mele am fost învinse, dar experiența a fost intensă. 

Ai vreun ritual care te pregătește pentru live-uri?

În general, rostesc literele alfabetului sau câteva cuvinte-cheie. Dar, pentru a ajunge în acest punct, există munca din spate: mă informez constant despre ce se întâmplă în lumea sportului, vizionez știrile pe care urmează să le prezint și îmi verific textele din prompter. Trec și pe la machiaj pentru ca jurnalul să aibă o imagine frumoasă. 

Planuri de vacanță ți-ai făcut pentru perioada următoare?

Pandemia m-a forțat să mă adaptez și să îmi ajustez planurile. În mod normal, aș fi fost plecată peste mări și țări, dar, în situația din prezent, nu pot risca. Mi-am propus să îmi vizitez țara. Să merg la muzee, în locuri interesante din România și să fug la mare cum am o zi liberă. Planul suprem: câteva zile în Bulgaria. E mai aproape.  

Ce faci dincolo de platoul de știri? Cum îți petreci timpul liber?

Îl petrec alături de oameni dragi. Am prieteni foarte mișto! În rest, citesc,  merg în natură și…dorm! Mă odihnesc cât pot de mult!

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton