Homepage  / Știri

Interviu cu Dr. Terry şi Dr. Nassif („Botched”, E!)

Interviu cu Dr. Terry şi Dr. Nassif („Botched”, E!)

de Redactia Tvmania

Sezonul 3 din „Botched” a început în toamnă la E! România şi acum se vede în reluare, pe post, marţea, de la 21.00. Am stat de vorbă cu Dr. Terry Dubrow (57 de ani, st.) şi Dr. Paul Nassif (53 de ani), prin intermediul postului E!, la L.A. Ce am aflat? Toate tinerele de la Hollywood vor buze ca ale lui Kylie Jenner şi că operaţiile la nas au cele mai mari riscuri în domeniul chirurgiei estetice. Mai multe aflaţi mai jos!

Botched

De cât timp vă cunoaşteţi?

Dr. Dubrow: (glumind) El a venit la cabinetul meu, ca să-şi micşoreze pieptul, şi mie mi s-a părut exagerat, deci l-am lăsat aşa. Nu, ne ştim de 17 ani? Le ştiam pe mama şi sora lui şi când aram la început cu cabinetul meu medical am lucrat cu ele şi mi-au spus că au un fiu şi un frate uimitor, care e rezident şi pe care trebuie să-l cunosc la absolvire. Deci ne ştim de la începutul carierei noastre.

Dr. Nassif: Terry are un cabinet în Orange County, am ţinut legătura de-a lungul anilor şi umorul pe care îl vedeţi în emisiune, modul în care face mişto de mine, e ceva permanent de 17 ani încoace.

Ce vedete lansează mode în domeniul operaţiilor estetice?

Dr. Dubrow: Părerea mea e că Kylie Jenner e următoarea Marilyn Monroe. Cred că scrie un tweet sau postează o imagine pe Instagram şi toată lumea înnebuneşte. Deci când Kylie a început să scrie pe Twitter despre buzele ei, o mulţime de persoane au vrut să arate ca ea şi să-şi măreacă buzele.

 Ce vedetă credeţi că ar trebui să apară la „Botched”?

Dr. Dubrow: Eu cred că acum vedetele îşi fac operaţii estetice foarte reuşite. A fost o perioadă în care feţele le erau umplute cu prea multă grăsime în zona mediană şi arătau ca nişte extratereştri. Dacă te uiţi la vedetele mai bătrâne – şi nu spun că au operaţii estetice –, Madonna arată foarte bine, Meg Ryan arată bine. Deci dacă se operează, cred că operaţiile sunt făcute mult mai bine. Sper ca „Botched” să fie un semnal de alarmă pentru chirurgii plasticieni.

Care e procedura care dă greş cel mai des în azul altor chirurgi şi pe care voi ajungeţi să o reparaţi în emisiune?

Dr. Dubrow: Cea mai comună operaţie estetică e augmentarea sânilor, deci statistic vorbind are cel mai mare număr de complicaţii asociate. Dar dacă vorbim de riscul cel mai mare, vorbim de nas.

Dr. Nassif: Da, felul în are funcţionează nasul atrage întotdeauna după sine complicaţii. DE asta discutăm mereu cu pacienţii şi le explicăm că nasul lor operat nu va fi perfect, va avea iregularităţi. Dacă atingi şi o bucăţică din cartilajul nazal, peste 2, 3, 5, 10 ani ai putea avea complicaţii.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton