Homepage  / Știri

Interviu cu „#Rich Kids of Beverly Hills” (E!)

Interviu cu „#Rich Kids of Beverly Hills” (E!)

de Redactia Tvmania

La invitaţia postului E!, în ianuarie anul acesta, am ajuns la L.A., faţă în faţă cu 5 dintre cei 7 protagonişti ai emisiunii „#Rich Kids of Beverly Hills”/„Tineri bogaţi din Beverly Hills”– Dorothy Wang (27 de ani), Morgan Stewart (27 de ani), Brendan Fitzpatrick (27 de ani), EJ Johnson  (23 de ani) şi Jonny Drubel (27 de ani). Care ne-au povestit ce vedem în noul sezon (cel cu numărul 4, care debutează pe post pe 13 mai şi va fi difuzat vinerea, de la 21.00) şi cum va fi nunta lui Morgan cu Brendan.

NUP_164470_1742

Ce ne puteţi spune despre sezonul 4?

Morgan: Eu şi Brendan ne vom oficializa relaţi, ne căsătorim – sper că o să apari, în ziua cea mare – şi abia aştept.

Brendan: Voi fi acolo.

Morgan: Vei fi acolo? Promiţi în faţa tuturor oamenilor de aici? Să sperăm.

 

Dispuneţi de un buget consistent pentru plănuirea nunţii. Banii vă uşurează sau vă îngreunează planificarea?

Brendan: Cred că cel mai greu ne este să organizăm o nuntă restrânsă: suntem atât de apropiaţi de atâţia oameni încât puteam atât de uşor să facem ditamai nunta, dar cred că ne-am respectat valorile. Vrem ceva intim, vrem să putem petrece timp cu fiecare invitat, nu să strângem mâini toată noaptea. Deci cred că nu aspectul financiar a fost problema, ci eliminarea unor oameni de pe listă.

NUP_164470_2069

Ce se întâmplă în acest sezon cu voi, EJ, Dorothy şi Jonny?

Jonny: Eu mă concentrez iar pe muzică. Am luat o pauză în care am încercat să-mi dau seama ce vreau să fac şi am început să fac pe DJ-ul. Şi chiar am 5-6 spectacole pe Coasta de Est, sunt într-un fel de turneu. Când vom lansa sezonul 4, voi fi în turneu pe Coasta de Vest, iar în vară merg în Europa, unde o să-mi îmi mixez muzica proprie şi o să fac spectacol. Abia aştept. Sunt în L.A. de 8 ani şi abia acum am primul meu job plătit în muzică. A durat mult.

Dorothy: Eu mă concentrez mai mult pe afacerea mea şi cresc pe plan personal.

EJ: Pe mine mă veţi vedea implicându-mă într-o nouă organizaţie caritabilă, de care sunt foarte pasionat. Încep să mă ocup de afaceri puţin. Am creat o culoare de ojă cu o companie uimitoare de profil. Şi mă gândesc la propriul viitor, am discutat despre actorie şi cărţi.

 

De ce credeţi că oamenii sunt fani ai reality-show-urilor ca al vostru şi al familiei Kardashian?

EJ: Ce e unic la show-ul nostru e faptul că arătăm lumii un grup de oameni specific, pe care nu-l pot vedea în altă parte. Suntem prieteni în realitate şi spunem o poveste pe care doar noi o putem spune. Cred că oamenii se simt apropiaţi de noi pentru că nimeni nu mai spune, într-un reality-show, povestea tinerilor de 20 şi ceva de ani, care încearcă să-şi descopere drumul în lume şi să se maturizeze. Şi da, am adăugat deasupra un strop de fantezie şi sclipici, pentru că suntem la televizor.

 

Cât de mult vi s-a schimbat viaţa de când sunteţi la TV?

Dorothy: Sincer, nu prea s-a schimbat. Cred că am avut întotdeauna personalităţi foarte puternice, am crescut întrun anume mod, oamenii au fost mereu cu ochii pe noi, într-un fel. Şi cred că acum e acelaşi lucru, la o scară mult mai mare, dar cred că mereu am trăit aşa.

Jonny: Eu cred că ne-am apropiat mai mult, ca prieteni. Şi înainte eram apropiaţi, dar acum suntem şi mai apropiaţi.

 

EJ, ai un tată celebru (baschetbalistul Magic Johnson), cum a fost să creşti alături de el?

EJ: Era mereu ciudat faptul că oamenii ne opreau pe stradă pentru poze şi lucruri de genul ăsta. Era celebru, dar pentru mine era doar tata. Şi ne-a încurajat mereu să ne urmăm propriul drum, să avem propriile interese. (Mă ajută) faptul că pot merge la el, o figură atât de importantă în domeniul sportiv şi de afaceri, faptul că îl pot suna oricând am întrebări despre contracte sau afaceri. M-a ajutat mult să-mi construiesc o carieră şi e grozav că pot apela la tata întotdeauna. Şi e şi un mentor uimitor, de la care pot obţine mereu un sfat sau cu care pot discuta şi atât. Deci aşa îl privesc, nu ca pe cineva celebru în casa căruia se întâmplă să dorm, câteva uşi mai încolo de a lui.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton