Homepage  / Vedete străine

Interviu cu celebrul telenovelist Sebastian Rulli: „Banii nu aduc fericirea”. EXCLUSIV

Interviu cu celebrul telenovelist Sebastian Rulli: „Banii nu aduc fericirea”. EXCLUSIV
7

de Ruxandra Dinca,

Sebastian Rulli are rolul principal în telenovela „Și bogații plâng uneori”, transmisă în premieră la noi de Acasă TV (zilnic de luni până vineri, de la 17.00). Îndrăgitul actor, pe care l-am văzut în nenumărate alte seriale - de la „Teresa” la „De trei ori Ana” sau, mai recent, „Să învingi trecutul”, ne-a acordat un interviu exclusiv, realizat cu ajutorul postului Acasă.

„Și bogații plâng uneori”, un serial Televisa cu 60 de episoade, lansat în 2022, este versiunea modernă a telenovelei clasice „Și bogații plâng” (1979), cu Veronica Castro și Rogelio Guerra. Serialul, transmis și la noi în trecut, s-a bucurat de mare succes în toată lumea.

În noua versiune a poveștii, Mariana (Claudia Martin) este o tânără săracă, singură pe lume, a cărei viață se schimbă după ce îi salvează viața unui important om de afaceri. Recunoscător, acesta o duce acasă, la conacul său, unde Mariana îl cunoaște pe fiul lui, Luis Alberto Salvatierra (Sebastian Rulli). Tinerii se îndrăgostesc, însă iubirea lor va avea de înfruntat nenumărate prejudecăți, minciuni, trădări și interese ascunse.

Și bogații plâng” este un serial de succes care este difuzat și în România, pe postul Acasă. De ce le recomanzi telespectatorilor să-l urmărească?

Los ricos también lloran” (n.r. – titlul original al telenovelei)este o producție impresionantă a firmei noastre, a familiei Televisa, este remake-ul celei mai importante și recunoscute povești, la nivel mondial, care a făcut telenovelele mexicane apreciate în toată lumea și, evident, este o melodramă epică. Cred că este cea mai costisitoare producție din ultimul timp și cu niște personaje și actori foarte cunoscuți și îndrăgiți de public, așa că nu o puteți rata!

Ce poți să ne spui despre personajul pe care-l interpretezi?

Luis Alberto Salvatierra cred că a fost cel mai dificil personaj pe care l-am avut de interpretat. Un personaj care are multe deficiențe, pentru care este clar că banii nu aduc fericirea și că acele goluri trebuie să fie umplute cu dragoste, nu cu obiecte. Oamenii nu se cumpără, iubirea nu se cumpără! Acest personaj a avut multe oportunități în viață, de care nu a profitat, și cred că important și moral este să i se mai dea o șansă pentru că nu totul este pierdut, oamenii greșesc, dar își pot reveni și face lucrurile bine, în numele iubirii, a familiei și, mai presus de tot, pentru binele general. Cea mai importantă calitate este să ierte și, mai presus de orice, să se ierte pentru a putea fi fericit.

Românii te-au urmărit, de-a lungul anilor, în mai multe seriale difuzate pe Acasă, așa că, pentru ei, ești ca parte din familie. Ce mesaj ai pentru fanii tăi de aici?

Sunt foarte recunoscător, mi se umple sufletul de bucurie. Am prieteni români care mi-au spus ce mare succes au telenovelele noastre în țara voastră. Și faptul că vă putem acompania, zi de zi, cu tradiția noastră mexicană mă umple de mândrie și emoție și sunt etern recunoscător. Să dea Domnul să putem continua să trăim povești și momente importante împreună.

Ce planuri ai pe viitor, unde te mai pot urmări fanii?

Anul acesta nu sunt sigur dacă voi filma, încă nu am vreo producție în plan. Se va difuza o serie pe care am terminat-o de filmat la finalul lui 2022, se numește „Más allá de ti” și cred că la jumătatea lui iunie sau iulie va apărea pe platforma de streaming online a Televisei, ViX+. Plănuiesc să fac teatru, însă, deocamdată, nu pot avansa prea mult, dar sunt în discuții cu doi regizori pentru a vedea pentru care dintre cele două piese mă potrivesc și când vor fi. De asemenea, mă puteți urmări pe rețelele sociale @sebastianrulli pe Instagram, Facebook, Twitter și Tik Tok. Besos!

sebastian-rulli-331094006_721441139447130_7397281538957783888_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton