Homepage  / Știri

Interviu cu mediumul hollywood-ian Tyler Henry (E!)

Interviu cu mediumul hollywood-ian Tyler Henry (E!)

de Redactia Tvmania

Când avea 10 ani, Tyler Henry (20 de ani) a avut o viziune: bunica lui bolnavă de cancer va muri cât de curând. A avut dreptate şi şi-a dat seama că posedă abilități de medium (comunică cu spiritele), clarvăzător (vede viitorul) şi consilier medical intuitiv (îşi dă seama de predispoziţia spre boli a celor din jur). Tânărul blond a crescut într-un orăşel de provincie, a fost descoperit la o petrecere şi a ajuns vedetă de reality-show la E!: din 5 februarie îl vedem vinerea, la ora 22.00, în „Hollywood Medium cu Tyler Henry”. La invitaţia postului E!, am ajuns la L.A., în ianuarie, faţă în faţă cu tânărul clarvăzător, care a făcut şedinţe de spiritism cu vedete ca Tom Arnold, Jaime Pressly, Monica Potter şi Boy George.

Poţi avea sesiuni cu oricine, oriunde, oricând sau ai nevoie de o pregătire?

Tyler: Înainte de a merge la o şedinţă de spiritism, cu o oră înainte, trec printr-un proces de meditaţie, pentru mine perioada asta îmi dezvăluie mai multe decât şedinţa în sine. Pentru că insist să nu ştiu nimic despre clienţii mei înainte de a-i cunoaşte, am descoperit că informaţiile pe care le primesc intuititv, când meditez înainte, vor fi relevante pentru clienţii pe care îi voi cunoaşte. Deci aflu cu ce spirit voi sta de vorbă din lumea de dincolo înainte de a şti cui îi vor dezvălui această informaţie.

Hollywood Medium1

Dezvălui mereu ceea ce vezi în timpul şedinţelor?

Trebuie să fiu diplomat în legătură cu informaţiile pe care le primesc, pentru că sunt multe şi uneori sunt foarte personale, deci trebuie să am discernământ. Dar consider că, dacă primesc un mesaj, nu eu decid dacă îl transmit sau nu mai departe. Îl primesc cu un scop şi trebuie să-l livrez cât de bine pot.

 

Ce întrebări au avut vedetele pentru tine?

Toţi vor să ştie despre cariera lor, întotdeauna. „Când primesc următorul rol?”, e ceva universal valabil. Am observat că, indiferent de ce voiam să afle sau cu cine voiau să comunice, pe măsură ce şedinţa progresa, le descopereai latura umană şi la final fiecare dintre ele avea o experienţă interesantă şi profundă. Şi eu la fel. Amândoi ne vindecam.

 

Te simţi vreodată copleşit de informaţile primite sau poţi opri darul ăsta?

La un anume nivel, cred că butonul e mereu „pornit”.

Hollywood Medium3

Cum s-au acomodat rudele şi prietenii tăi cu darurile tale?

Apropiaţii mei ştiu că asta vine la pachet cu mine. Acceptă că voi primi informaţii, într-un fel sau altul o să te iau deoparte şi o să-ţi spun ce am de spus. Ăsta sunt. Iniţial, părinţii mei au fost clar copleşiţi când le-am spus „Vorbesc cu morţii!”, dar pe măsură ce a trecut timpul am obţinut şi livrat informaţii despre părinţi, prieteni, colegi de şcoală, profesori, şi de acolo a evoluat şi oamenii şi-au dat seama că nu e ceva de care să se teamă. Dimpotrivă, e ceva care trebuie acceptat cu braţele deschise, pentru că are un impact pozitiv, ajută oamenii să se împace cu ideea plecării celor dragi.

 

Cu cine ai vrea o şedinţă?

Cher. Sau Ru Paul.

 

A fost mereu o experienţă pozitivă pentru tine darul tău, te-a speriat vreodată?

Când eram puşti, a trebuit să mă acomodez cu imaginile pe care le vedeam foarte des. Dar, per total, am avut o experienţă pozitivă. Nu a fost ca în „Al şaselea simţ”, nu vedeam fantome în jur, nu eram trezit de morţi, nu a fost chiar aşa. Aspectul fizic a fost dificil. Dacă în timpul unei şedinţe comunic cu cineva care a murit de infarct, iniţial simt o durere în piept. Când spun persoanei din faţa mea „Persoana asta a murit de infarct”, durerea trece. Dacă nu spun asta, dacă nu livrez mesajul, mă doare în continuare.

Hollywood Medium2

Ce te vezi făcând pe viitor, ai transforma emisiunea într-un talk-show cu public, live?

Pasiunea mea a fost întotdeauna aceea de a-i ajuta pe oameni şi vedetele au fost o modalitate de a face asta, de a arăta unui public larg că nu e o păcăleală şi că există oameni în media care cred în asta. Vreau ca la un moment dat să fac evenimente de grup cu oameni obişnuiţi, asta îmi doresc din inimă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton