Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INTERVIU. Despre Paștele de anul acesta, cu Iuliana Tudor: „Lumina e-n noi și în puterea cu care ne rugăm”

INTERVIU. Despre Paștele de anul acesta, cu Iuliana Tudor: „Lumina e-n noi și în puterea cu care ne rugăm”

de Redactia Tvmania

Vedeta TVR Iuliana Tudor ne-a dezvăluit cum va petrece Paștele anul acesta și unde o să o putem vedea la televizor.

TVmania: Cum va petrece Paștele familia dvs. anul acesta?

Iuliana Tudor: Acasă la Baicoi, în Prahova. Ca în fiecare an, cu familia. Cu diferența că nu vom mai putea merge la biserică. Avem anafură de anul trecut, vom aprinde candela și ne vom ruga acasă. Va fi diferit, dar cred că puterea Învierii e în fiecare dintre noi.

TVmania: Slujba de Înviere va fi fără enoriași. Știm că nu lipseați niciodată. Cum va fi anul acesta? Regretați că nu veți fi în biserică?

Iuliana Tudor: Regret, dar știu că Dumnezeu are căile Lui. Și dacă anul acesta este așa, înseamnă că așa trebuie să se întâmple. Iar noi nu putem decât să ne smerim mai mult și să ne aplecăm mai mult asupra rugăciunii. Poți face o catedrală a Luminii dintr-o colibă… Lumina e-n noi și în puterea cu care ne rugăm.

TVmania: Poate mai mult decât oricând anul acesta, ați petrecut perioada de dinainte de Paște implicându-vă alături de Crucea Roșie. Ce ați făcut dvs. personal în această campanie?

Iuliana Tudor: Am coordonat alături de colegii de la Crucea Roșie toată comunicarea organizației către oameni legat de fiecare pas făcut. Ce donații au venit, ce achiziții se fac, ce materiale au venit și sunt distribuite și unde. Totul la zi. Apoi, tot ce presupune munca de convingere pe telefon către personalități publice, oameni de afaceri sau instituții media să susțină Crucea Roșie în acest demers. Muncesc cu drag, cu motivare și cu o extraordinară satisfacție știind că în atâtea locuri ajutorul Crucii Roșii Române înseamnă probleme mai mici sau mai mari rezolvate. E minunat. Noi ne facem partea noastră atât cât putem!

TVmania: O să vă vedem la televizor de Paște?

Iuliana Tudor: Vom difuza în premieră, în seara de Paște de la.ora 21.10, un Concert Extraordinar „Lăutarii Altfel” prilejuit de împlinirea a 50 de ani de existență a Orchestrei Lăutarii din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Partea 1. Partea a doua va fi difuzată pe 26 aprilie. A doua zi de Paște, vom redifuza de la ora 14.30 programul special „La masa de Paște”, ediție filmată în 2018.

TVmania: „Vedeta populară” urma să revină la TVR 1 din 29 martie. Știți cumva când va fi reprogramată?

Iuliana Tudor: Încă nu știm când vom relua filmările. Totul depinde de evoluția situației și de ce vor decide autoritățile. Vă vom ține la curent.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton