Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INTERVIU EXCLUSIV. Ana Morodan: „Singurele măști pe care le ador și le port cu plăcere sunt cele cu colagen și acid hialuronic”

INTERVIU EXCLUSIV. Ana Morodan: „Singurele măști pe care le ador și le port cu plăcere sunt cele cu colagen și acid hialuronic”

de Redactia Tvmania

Primăvara acesta, Pro TV aduce pe micile noastre ecrane varianta autohtonă a formatului american de divertisment „The Masked Singer”.„The Masked Singer” a avut premiera americană în ianuarie 2019, fiind inspirat de formatul sud-coreean „The King of Mask Singer”, din 2015. Costumați din cap până în picioare, celebritățile vor cânta în fața unui public și a patru „detectivi”, aceștia încercând să ghicească identitatea mascaților. Celebritatea cu cele mai puțin voturi dintr-o ediție este eliminată și trebuie să se demaște.

Nonconformista Ana Morodan (35 de ani), aka Contesa digitală, este unul dintre cei patru „detectivi” ai show-ului.

 

 

TVMANIA: Ce te-a determinat să accepți participarea la acest show?

 

Ana Morodan: Cum să refuz o asemenea superbitate de show și așa o provocare dementă? Formatul asta are tot: nebunie cât încape, secretomanie cât pentru toate supozițiile din lume, costume incredibile, paiete, pene și entertainment ca după definiția de dicționar în toate limbile pământului. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat, așadar nu avea cum să lipsească Contesa.

 

Ai văzut varianta originală? Ce-ți place cel mai mult la acest format?

 

Știam formatul american și coreean, pentru că multe clipuri de acolo s-au viralizat bine de tot pe Youtube și mi s-a părut superbissim. Ador suspansul care se creează în jurul măștii, bănuiala că o fi Popeasca, o fi Ioneasca, Beyonce, Ronaldo sau Celine Dion; toată secretomania construită în jurul celor care cânta (mulți dintre ei oameni de superforță din Celebrity Planet, despre care habar nu ai că pot întoarce oricând 4 scaune la „Vocea”); megaparty-ul din public e fantastic și abia aștept să vă arăt ce dansatoare de mare anvergură sunt (da, am talente și de balerină #MorodanBolovan). Măștile pe care o să le vedeți în show-ul ăsta vor fi grandioase, cu o viziune creativa absolut incredibilă, va fi ceva S P E C T A C U L A R, vă zic!

 

Care este rolul tău? Spune-ne mai multe despre ce face un detectiv la „Masked Singer Romania”.

Eu voi fi unul dintre cei patru detectivi de la „Masked Singer Romania”, un fel de Miss Marple a Agathei Christie, puțin mai tânără, mai suspicioasă, mai decoltată, mai împaietată, dar cu la fel de mult chef de spectacol și dramă. Sunt pregătită să râd mult, să mă distrez alături de colegii mei și să transmitem toată energia asta buna și nebună tuturor celor care ne vor urmări.

 

Cum te înțelegi cu ceilalți trei colegi detectivi?

Este o efervescență incredibilă între noi, un flirt de poveste și o complicitate care continuă mult după ce se opresc camerele. Suntem un fel de „Cei 4 Fantastici” daca ar fi jucat în „Marea Mahmureală”.

 

Dacă ar fi fost să participi, ce personaj fantastic ți-ar fi plăcut să porți? Cum crezi că ar arăta masca ta și de ce?

Avand în vedere ultimele evenimente din viața mea domestică (și-a retezat un deget și a ajuns la spital pentru o operație de reconstrucție urgentă – n.r.) aș putea fi cu succes Captain Hook, cu tot cu cârlig. Dar, la cât sunt de nebună,  aș putea la fel de bine să fiu Regina de Cupă din „Alice în Țara Minunilor”, toată numai pene, perle și strasuri. Sau Miss Piggy, pe glam și isterie.

Într-un fel sau altul, toți purtăm măști. Ce măști porti tu și în ce contexte?

Singurele măști pe care le ador și le port cu plăcere sunt cele cu colagen și acid hialuronic. Hidratează, mențin tenul proaspăt, nu au contraindicații în interacțiunea cu cei din jur și nu presupun ambiguitate de caracter. În rest sunt naturală, francă, ironică și drama queen, cum mă știți.

 

Ce planuri ai pentru perioada următoare, pe lângă această emisiune?

În primul rând, am colaborarile și contentul în calitate de Mare Influencereasă-Contesă. Apoi, relansarea produselor semnatură pe site-ul meu, o colecție foarte cool de ținute de yoga, petrecerea The Millennial Aristo Party (pentru care am început să setam deja primele coordonate) și noi colectii & splendori pentru brandul APARTMENT 17.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton