Homepage  / Vedete / Vedete străine

INTERVIU EXCLUSIV. Burak Deniz, din „Povestea noastră”, nu are timp de o relaţie

INTERVIU EXCLUSIV. Burak Deniz, din „Povestea noastră”, nu are timp de o relaţie

de Redactia Tvmania

Chiar dacă e considerat unul dintre cel mai sexy actori turci ai momentului, Burak Deniz (interpretul lui Barış din serialul „Povestea noastră” de la Kanal D) spune că profesia este pe primul loc pentru el: „Deocamdată mă concentrez asupra muncii mele. Şi dacă va fi să apară cineva în viaţa mea, veţi şti. Nu pot să spun că am un anumit tipar atunci când vine vorba de o iubită, dar desigur că trebuie să fie cineva cu care să rezonez, cineva care să mă atragă, să mă fascineze atât la începutul relaţiei, dar şi pe parcursul acesteia. Îmi plac femeile sigure pe ele, încrezătoare în atuurile lor şi conştiente de trăsăturile unice pe care fiecare dintre noi le avem”.

La începutul verii trecute Burak Deniz, a pus punct, după 3 ani, poveştii de iubire cu Büşra Develi. Deşi au mai fost văzuţi împreună după despărţire, Burak a declarat că nu s-au împăcat şi că au rămas buni prieteni.

Burak (28 de ani), care filmează în prezent pentru sezonul doi al serialului „Povestea noastră” („Bizim Hikaye”), alături de Hazal Kaya, ne-a povestit, în cadrul unui interviu în exclusivitate, cum a început pasiunea sa pentru actorie.  

 

Cum merg filmările la sezonul 2?

Sunt zile în care lucrăm câte 9 ore, sunt zile în care plec de pe platoul de filmare noaptea, când toată lumea doarme, dar nu mă plâng, pentru că iubesc să fac asta, este ce mi-am dorit încă de mic copil să fac în viaţă, iar acum îmi trăiesc visul.

Cum a început pasiunea ta pentru actorie?

Poate că o să sune puţin ciudat, dar chiar nu am idee ce altceva aş fi putut să fac dacă nu aş fi fost actor, pur şi simplu e ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, m-am mutat din Izmir în Istanbul cu acest vis în minte şi l-am urmat tot timpul. Încă de când eram mic copil obişnuiam să mă uit la filme tot timpul şi îmi doream să fiu şi eu de partea cealaltă a ecranului, iar ca să îmi dezvolt aptitudinile actoriceşti, am citit şi mai mult decât o făceam, am văzut mai multe filme, am luat lecţii de la profesori personali de actorie şi încă o fac. Sunt de parere că fiecare film văzut, fiecare carte citită şi fiecare persoană nouă care apare în viaţa mea sunt surse excelente de învăţare şi dezvoltare.

Cine te-a sprijinit cel mai mult în cariera ta?

În primul rând, familia mea a fost mereu alături de mine şi m-a susţinut în toate deciziile pe care le-am luat, inclusiv când am decis că vreau să studiez actoria. Au avut încredere în mine şi în forţele mele, iar când ofertele din partea producătorilor au început să apară, încrederea lor în mine a fost răsplătită. De asemenea, Gökçe Doruk Erten (n.r. – Agent de casting) a fost alături de mine încă de la începutul carierei mele, m-a îndrumat, m-a sprijinit şi mi-a oferit diverse proiecte din care am avut mereu câte ceva de învăţat. Cred că pot spune că toţi oamenii din viaţa mea m-au ajutat într-un fel sau altul.

Ce rol ţi-ar plăcea să interpretezi la un moment dat şi nu ai avut ocazia până acum?

Mi-ar plăcea să interpretez rolul unui personaj negativ, care nu va fi foarte iubit de telespectatori. Până acum nu am avut roluri de acest gen, iar mie îmi plac provocarile, îmi place să joc roluri cât mai diverse şi cât mai dificile pentru că aşa simt că evoluez din punct de vedere profesional.

Care sunt pasiunile tale în afară de actorie? Cum îţi place să-ţi petreci timpul liber?

Îmi place foarte mult să călătoresc, îmi place să petrec timp în natură, îmi oferă un sentiment de libertate şi fericire greu de descris în cuvinte. Un alt lucru care îmi face placere este condusul, sunt pasionat de maşini. Pe lângă aceste lucruri, practic sport pentru a mă menţine în forma, am un stil de viaţă sănătos.

Care sunt planurile tale pentru anul acesta, atât profesional, cât şi personal?

Îmi aleg corect proiectele în care evoluez ca actor pentru că aşa pot da un randament foarte bun şi mă pot ridica la înălţimea aşteptărilor. Îmi doresc ca în continuare să caut provocări, atât pe plan profesional, cât şi personal. Îmi doresc roluri noi, puternice, care să mă provoace să caut mult în mine însumi. În acelaşi timp, îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu familia, prietenii, să călătoresc.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton