Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INTERVIU EXCLUSIV. Ce mai face Horia Vîrlan după ce a luat o pauză de televiziune

INTERVIU EXCLUSIV. Ce mai face Horia Vîrlan după ce a luat o pauză de televiziune

de Redactia Tvmania

În această toamnă, Horia Vîrlan (56 de ani) - prezentatorul unor emisiuni iubite la noi, precum „Cireașa de pe tort” și „Mama mea gătește mai bine” -  a luat o pauză de la televiziune. Nici măcar el nu știe când va reveni pe micile ecrane!

TVMANIA: Suntem curiosi ce mai face Horia Virlan? 

Horia Vîrlan: Multumesc pentru intrebare, sunt bine, sanatos si simt ca timpul a luat-o inapoi pentru mie, deoarece ma simt, parca, mai bine decat acum conci ani!

Care a fost motivul pentru care ai luat o pauza de pe micile ecrane? 

“Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese!” Nu se potriveste! Ce pot face daca asta mi-a venit in minte? Dar ca sa revin la motivul pauzei…Hmm! Cred ca pauza asta a sosit ca sa ma indemne sa am mai multa grija de mine, adica sa ma apuc mai serios de sport.

Ce proiecte ai in momentul de fata? 

“Proiecte” suna ca si cum as fi vreun scriitor celebru sau vreun om de teatru, dar nu e cazul! Ma ocup, ca si inainte de televiziune, de firma de consultanta in alimentatie publica si de partenerii cu care colaborez.

Te vei mai intoarce pe micile ecrane? 

Asta e o buna intrebare! Cred ca da, daca primesc o oferta care sa implice o emisiune care sa mi se potriveasca.

Ne-ai putea spune cum a fost anul 2019 pentru tine? 

2019 a fost un an destul de bun, am realizat destul de multe din lista ce mi-o impusesem, iar probleme de santate sau legate de familie nu au fost. 

Acum daca ai mai mult timp liber. Ce traditii doresti sa pastrezi in luna decembrie? 

Traditiile le pastrez cu sfintenie in fiecare an. Pastele, Craciunul, vacanta de vara si zilele de nastere ale copiilor sunt tratate cu multa seriozitate in familia mea, iar eu ma ocup de…ati ghicit, de preparatele culinare specific. Craciunul nu poate veni fara, sarmale, carnati, caltabosi, cozonaci, tuica fiarta, vin rosu si colinde. Obligatoriu in familie!

Este gastronomia in Romania suficient de apreciata ca sa fie considerata un element de life-style?

In categoria life-style poate intra orice, de la arta la limbajul colorat sau de la vacante scumpe la raliuri de noapte pe strazile oraselor, asa ca de ce nu ar intra si gastronomia, doar este considerata “Arta culinara”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton