Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INTERVIU EXCLUSIV. „Neatza cu Răzvan și Dani” aniversează 11 ani de existență

INTERVIU EXCLUSIV. „Neatza cu Răzvan și Dani” aniversează 11 ani de existență

de Redactia Tvmania

„Testul timpului necesită și o doză mare de chimie” așa a început discuția cu cei doi prezentatori ai matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”. De fiecare dată când mai împlinesc încă un an al emisiunii lor de la Antena 1 (în februarie fac 11 ani) Răzvan Simion şi Dani Oţil deapănă amintiri cu noi şi ne mărturisesc planurile lor de viitor.

 

Notaţi-vă în calendar data de 11 februarie, căci Răzvan şi Dani (ambii de 38 de ani) dau petrecere la Antena 1, de la 8 la 11, iar motivul este unul important: emisiunea lor,

„’Neatza cu Răzvan și Dani”, împlineşte tot atâţia ani de când e pe post. „Primii 11, primul 11 – echipa naţională de divertisment, asta vrem să aducem în faţa telespectatorilor pe 11 februarie, atunci când vom aniversa 11 ani de emisie. În 11 ani, am avut timp să le facem cam pe toate, dar un lucru e cert: va fi o ediţie de nota 11!”, promite Răzvan.

Iar Dani vine cu o completare: „Ediția de anul acesta va strânge cele mai tari concursuri pe care le-am făcut cu vedetele în platoul „’Neatza”, de-a lungul anilor. Toate jocurile vor avea un singur concept, iar în zi aniversară, pe 11 februarie, totul va fi despre emisiune”.

Motivaţi să meargă mai departe

Ca la orice aniversară cei doi ţin să ne sublinieze faptul că nu, nu s-au plictisit de acest format.

„Mă văd prezentând matinalul mulţi de acum încolo! În perioadele de vacanţă mă simt de parcă n-aş avea motiv pentru care să mă trezesc dimineaţa”, ne mărturiseşte Răzvan.

În timp ce Dani crede la fel: „Tocmai am primit o ofertă nouă de prelungire a contractului. Ca un fotbalist care este căutat, îmi doresc să joc la o echipă care face performanță și nu se pune problema de o plecare la un alt club, în altă ligă”.

Cei doi simt că, într-un deceniu şi un pic de emisiune, le-au cam făcut pe toate, însă pe ici pe colo mai e loc de îmbunătăţiri.

„Mi-aș dori să aduc în echipa „’Neatza” mai mulți tineri entuziaști, cu chef de muncă și să facă rubrici noi, interesante, pe care să le pot prezenta”, spune Dani. Iar Răzvan are un vis mai ciudat: „Cred că aş vrea să am primul matinal cu piscină în platou”.

Dacă nu e chimie, e… istorie

Lucrurile merg bine de atâta timp pentru că echipa de la „’Neatza” este una foarte sudată, iar la şedinţele de redacţie, care se lasă de cele mai multe ori cu „hăhăieli”, oamenii se înţeleg din priviri. Iar dincolo de asta mai este şi relaţia dintre cei doi prezentatori, care a trecut de mult testul anilor.

„Nu există un secret, sau o rețetă, este doar un dar de la „natură”, pe care îl iau ca atare și nu încerc să îl explic. Azi am râs copios, tot împreună, chiar la câteva momente după ce am ieșit din același platou. Testul timpului necesită și o doză mare de chimie”, spune Dani. Când vine vorba de păstrat „flacăra vie” între ei, Răzvan are o reţetă simplă, care funcţionează de fiecare dată: „Lăsăm să ne fie dor unul de altul J”.

Energici din fire, Răzvan şi Dani nu stau locului nici după emisiune, amândoi având afacerile lor. Dani conduce un restaurant, în timp ce Răzvan şi-a deschis recent o sală de evenimente împreună cu iubita sa, Lidia Buble, în interiorul căreia a organizat şi un mic studio de înregistrare.

Primele vacanţe pe 2019

Dani: „Am început anul cu o vizită în Brazilia, Chile și Peru. A fost o vacanță cu mult mers pe jos, bicicletă, barcă, cățărat și tiroliană. Am vizitat foarte multe lucruri, dar cel mai important este că am strâns foarte multe idei pentru restaurant. O putem considera o vacanță de lucru.”

Răzvan: „Eu şi Lidia ne-am simţit bine, ne-a fost mai frig decât credeam, recomand Portugalia şi Lisabona când e niţel mai cald.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton