Homepage  / Vedete / Vedete străine

INTERVIU EXCLUSIV. Özcan Deniz: „A fost o perioadă destul de agitată”

INTERVIU EXCLUSIV. Özcan Deniz: „A fost o perioadă destul de agitată”

de Redactia Tvmania

Luni, 10 decembrie, sezonul 2 al serialului „Mireasa din Istanbul” („Istanbullu Gelin”) va ajunge la final la Kanal D. Telespectatorii se vor întâlni cu personajele lor preferate - Sureyya şi Faruk - cel mai probabil anul viitor, când postul va aduce sezonul al treilea, difuzat în prezent în Turcia de Star TV. Özcan Deniz va lua o pauză de la filmări în perioada Sărbătorilor, când va profita de ocazie să se relaxeze alături de familia sa. Mai mult, actorul turc ne-a povestit, în cadrul unui interviu în exclusivitate acordat revistei TV Satelit, cum este viaţa lui de familist.

Tv Satelit: Cum merg filmările la sezonul al treilea?

Özcan Deniz: „Mai avem mult de lucru până să încheiem acest capitol. Fanii serialului s-au obişnuit cu momente pline de suspans şi acţiune, şi sperăm ca şi noul sezon, pentru care filmăm în prezent, să se ridice la aşteptările lor şi să îi captiveze. Vor fi şi câteva personaje noi în acest sezon, unul dintre ele interpretat de celebra actriţă Meral Çetinkaya, care îi va face pe cei din faţa micilor ecrane să îşi pună semne de întrebare în ceea ce priveşte desfăşurarea acţiunii.”

Cum evoluează personajul tău în sezonul 3?

„Acest sezon va reprezenta o provocare pentru toată lumea. Vom fi martori la reacţiile familiei Boran în situaţii noi, inedite. Faruk nu numai că va încerca să menţină familia unită, dar va trece prin mai multe provocări şi va avea noi responsabilităţi.”

La noi, sezonul 2 se apropie de final. Ne poţi povesti despre un moment emoţionant de la filmările acestui sezon?

Cel mai emoţionant moment pentru mine a fost atunci când am organizat, chiar pe platourile de filmare, întâlnirea cu Fundaţia Koruncuk, care îşi desfăşoară activitatea în sprijinul copiilor. Întreaga acţiune a fost organizată în scop caritabil, cei prezenţi cumpărând invitaţiile, iar banii strânşi au mers către cei mici şi neajutoraţi. Cumva acest moment a coincis cu venirea pe lume a fiului meu Kuzey (n.r. – în aprilie anul acesta), iar emoţia a fost cu atât mai mare. Sunt foarte mulţi copii care vin pe lume fără nimic şi noi, cei care avem mai mult, trebuie să facem absolut tot posibilul să îi ajutam, să le facem viaţa mai uşoară, să le permitem să se bucure de o copilărie cât mai normală.

Vei avea pauza în perioada Sărbătorilor de Iarnă? Ce vei face atunci?

Voi avea câteva zile libere şi cu siguranţă le voi petrece cu familia mea şi cu fiul meu care, deşi are doar 7 luni, începe să descopere lumea. Vreau să o descopăr şi eu prin ochii lui.

Ţi-ai programat o vacanţă pentru sfârşitul de an?

Nu încă, voi profita de această perioadă ca să mă odihnesc.

Ce mai fac soţia şi băieţelul tău?

Sunt foarte bine amândoi. Eu şi Feyza, soţia mea, suntem foarte fericiţi să-l avem pe Kuzey (n.r – Născut în luna aprilie), care creşte văzând cu ochii. Chiar de curând, în luna septembrie, au venit pentru prima oară în vizită la mine pe platourile de filmare. Cel mic a furat lumina reflectoarelor, ca să spun aşa, fiind în centrul atenţiei. Totul e bine, chiar foarte bine. De când a apărut Kuzey în vieţile noastre totul s-a schimbat la 180 de grade. În momentul în care ai un copil, trebuie să stai şi să te gândeşti, să îţi reevaluezi priorităţile şi să realizezi ce contează cel mai mult pentru tine. Eu vreau să îmi dedic tot timpul liber pe care îl am soţiei şi copilului meu.

Cât de greu ţi-a fost să te împărţi între filmările la „Mireasa din Istanbul” şi familie în ultimele luni?

A fost o perioadă destul de agitată în ultimele luni. Am încercat pe cât posibil să găsesc un echilibru între viaţă personală şi cea profesională. Soţia şi copilul meu vin să mă viziteze destul de des, pe platourile de filmare. Este greu să te împarţi în mod egal în ambele părţi, pentru că iubesc ceea ce fac, îmi iubesc profesia şi îmi iubesc foarte mult şi familia. Cu toate acestea, nu cred că mie îmi este mai greu decât oricui altcuiva. Indiferent de profesie, toţi oamenii îşi doresc să petreacă cât mai mult timp cu cei dragi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton