Homepage  / Știri

INTERVIU EXCLUSIV: Rebecca Romijn, despre noul ei serial, „Bibliotecarii”

INTERVIU EXCLUSIV: Rebecca Romijn, despre noul ei serial, „Bibliotecarii”

de Redactia Tvmania

Lansat simultan în peste 100 de ţări, serialul american „Bibliotecarii” (continuarea francizei TV cu Noah Wyle) va fi difuzat şi la noi, de Diva: primele două episoade au premiera pe 8 decembrie, de la ora 21.00, la o zi după premiera din SUA.

Prin intermediul postului, protagonista Rebecca Romijn ne-a povestit despre asemănările dintre „Bibliotecarii” şi serialul „Vânătoarea de comori” (cu Tia Carrere) şi despre ce a determinat-o să accepte acest rol.

Rebecca-Romijn

„TVmania”: „Bibliotecarii” aminteşte de „Vânătoarea de comori”, serialul din anii ’90. Cum crezi că se încadrează un serial de acest gen în scena TV de astăzi?

Rebecca Romijn: E un serial fantastic, de acţiune şi acum e o tendinţă de a lansa multe seriale serioase, multe seriale cu supereroi. Serialul nostru nu este aşa: întunecat, greoi, cu supereroi. Personajele noastre sunt foarte pricepute la ceea ce fac şi puterea le vine din cunoştinţele pe care le au, din cărţi, sunt mai amuzanţi, mai distractivi, e ca un serial mai amuzant cu Indiana Jones.

 

Personajul tău are multe scene de acţiune. Cum te-ai pregătit fizic pentru rol?

Am făcut un serial, „King & Maxwell”, în care eram un fel de bodyguard. Şi pentru că, de-a lungul anilor, am jucat în destule roluri cu o componentă fizică pregnantă, nu m-am pregătit special pentru „Bibliotecarii”.

 

Care a fost cel mai magic lucru de la filmări şi care e episodul tău preferat?

Faptul că am filmat în Portland şi acesta s-a putut transforma, pe rând, în Roma, Berlin, New York, a fost uimitor că Portland-ul a putut face asta. Arăta grozav, fiecare loc în care filmam era foarte credibil. Eve constituie, oarecum, punctul de vedere al publicului privitor, este raţională şi nu crede în magie. Episodul meu preferat e episodul de Crăciun, nu vreau să dezvălui prea multe: am fost foarte norocoşi, pentru că Bruce Campbell a avut un rol episodic în el. Am avut câţiva actori uimitori în roluri episodice, dar el e preferatul meu. Îl joacă pe Moş Crăciun. Felul în care l-a jucat nu e deloc cel la care mă aşteptam, dar a fost fantastic. Personajul meu nu îl crede, evident, dar a fost un episod special.

 

Cum a fost colaborarea cu Noah Wyle?

El face şi „Falling Skies”, cu aceeaşi echipă de filmare cu care am lucrat eu la „King & Maxwell”. Ne-am apropiat când promovam cele două seriale şi am tot trecut unul pe lângă celălalt, am tot auzit unul de celălalt. Ne cunoşteam personal şi profesional. Am simţit că aş vrea mult să lucrez cu el doar din ce auzisem despre el. E foarte amuzant, mereu pregătit şi aşteaptă acelaşi nivel de pregătire de la colegii lui. E o onoare să-l vezi jucând acest personaj.

 

Ţi-a dat vreun pont, având în vedere că a jucat în cele trei filme ale seriei?

El îşi joacă personajul lui, eu pe al meu, fiecare e cu treaba lui, actorii nu-şi dau sfaturi unul altuia în legătură cu cum trebuie să-şi facă treaba. Dar unii dintre actorii mai tineri. John Kim de exemplu, a fost foarte deschis la micile ponturi primite de la Noah. Te aştepţi la un anumit nivel de profesionalist când colaborezi cu alţi actori şi e un efort de colaborare foarte interesant.

 

E „Bibliotecarii” genul de serial pe care să-l poată urmări şi copiii tăi?

Cred că e foarte potrivit pentru întreaga familie, copiii mei au fost foarte des pe platouri, la filmări şi s-au speriat pe alocuri, au doar 6 ani, dar cred că nu există momentan la TV prea multe seriale de aventură pe care să le poată urmări întreaga familie, iar serialul nostru e fix acest gen de serial. Abia aştept să-l urmăresc alături de copiii mei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton