Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INTERVIU EXCLUSIV. Știm ce spun românii, să vedem ce mai spune Cabral!

INTERVIU EXCLUSIV. Știm ce spun românii, să vedem ce mai spune Cabral!

de Redactia Tvmania

Lucrează ore în șir pentru emisiunea „Ce spun românii” de la Pro TV. Călătorește. Scrie pe blog. Face reclame. S-a reapucat serios de motorsport. Nu știm când s-a inventat ziua de 26 de ore, dar Cabral așa ne-a lăsat impresia. Acesta a răspuns în exclusivitate curiozităților noastre:

 

 

TVMania: Cum merg filmările pentru emisiunea „Ce spun românii”? 

Filmările merg bine, mulțumesc pentru întrebare. Programul este foarte compact, uneori epuizant, dar am o echipă incredibilă, merg alături de ei până la capătul lumii. Sunt profesioniști nebuni, care-și cunosc foarte bine meseria, dar ne susținem unii pe ceilalți și ajungem de fiecare dată să ne bucurăm de filmare, nu ne luăm de cap că… “Vai, e luni, iar la muncă?!”.

TVMania:  Mai e ceva care te surprinde la această emisiune? Dacă da, ce? 

Da, de fiecare dată. Fiecare familie are potențial să te lase cu gura căscată. Pentru că oamenii sunt civili, nu au experiența televiziunii. Și vin cu emoțiile lor, cu bucuria de a juca și uneori cu niște stângăcii delicioase. Intră pe unde nu trebuie și nu-i văd camerele, ies în mijlocul emisiunii că au nevoie la toaletă, încep să se certe între ei atunci când nu dau răspunsurile de pe panou… eu mi-s la mijloc, să țin lucrurile sub control. Sigur, am filmat pănâ acum vreo 780 de emisiuni, ai impresia că nimic nu te mai poate surprinde. Și fix atunci când te-ai așezat mai comod… atunci te pălește!

TVMania: Câte ore filmezi pe zi? 

Zi lumină. Tragem patru emisiuni pe zi. Și lasă-mă pe mine și oboseala pe care o strâng eu, gândește-te la echipă. Câte familii au de organizat în fiecare zi, de îmbrăcat și de aranjat. Și, mai presus de toate, au de instruit fiecare familie în parte.

TVMania: Dacă ți s-ar propune să prezinți o nouă emisiune care ar fi răspunsul tău și la cârma cărui gen de emisiune ai vrea să fii? 

Pentru moment, nu. Cât va merge Ce Spun Românii, cât timp vom face audiențe bune, nu vreau să mă mai implic în alt proiect. Pentru că îmi place să mă implic și fiecare proiect înseamnă mult timp pentru construcție, setare, reglaj fin. Și n-aș vrea să le amestec. Plus că… nu s-a terminat lista cu prezentatori la 10 nume, e bine să mai apară și oameni noi.

TVMania: Știm că ești un iubitor al călătoriilor. Cum te-ai hotărât tu cu Andreea să vă luați rulotă și să plecați la drum cu ea? 

Am tot vorbit de povestea asta câțiva ani la rând. Dar nu ne făceam curaj, ni se părea că nu se aliniază astrele. Până la urmă am prins jumătate de vară liberă, s-a întâmplat să nu avem proiecte pe sticlă, și-am atacat. Rulota e boală grea și lungă, după ce pleci de două trei ori nu faci altceva decât planuri cum și unde să mai fugi. Plus că de multe ori noi plecăm și cu The Hooligans, cei trei patrupezi, și-atunci varianta cu mașină și rulotă e cea mai bună…

TVMania: La începutul acestui an ai fost plecat în Emiratele Arabe. Ce destinații se află acum pe lista voastră? 

Da, am fost plecați pentru câteva zile în UAE, am revăzut câteva locuri care ne-au plăcut, am găsit și niște obiective noi… Pentru moment pe lista noastră este să reușim să ne mai și vedem. Eu sunt cu “Ce spun românii”, Andreea se distrează de zor la “Ferma după perdea”, mai avem și proiecte în online, plus blogurile… Am ajuns să ne dăm poze pe Whatsapp, să nu uităm cum arată titularii de contract…

TVMania: Sunteţi genul de turişti care bifează obiective turistice sau genul de călători care se bucură de tot ce descoperă nepremeditat? 

Păi noi facem scheletul călătoriei și in funcție de unele obiective pe care vrem să le vedem. Doar că hotărâm traseul de pe o zi pe alta, la fel și zilele de staționare într-un loc. Și explorăm, plecăm de nebuni în stânga și-n dreapta, la nimereală. De cele mai multe ori găsim chestii și locuri tare mișto. Uneori dăm și chix… dar asta e.

TVMania: Cine e mai creativ dintre voi când vine vorba de petrecerea timpului liber? 

Amândoi avem zonele noastre în care suntem mai buni. Andreea este o adevărată agenție de turism, documentează foarte bine locurile în care mergem, strânge fel-de-fel de informații care se dovedesc la locul faptei aur curat. Eu sunt cu invențiile și tâmpeniile, găsesc peste tot pe unde mergem chestii noi de încercat. Și îți dai seama că încercăm să ne convingem unul pe celălalt să facem un lucru sau un altul…

TVMania: Anul trecut ne spuneai că ți-ai dori ca anul acesta să aveți un copil. S-a modificat in vreun fel planul vostru? 

Nu s-a modificat.

TVMania: Cum te împarţi între emisiune, nevastă, căţei, părinţi, fiică, soră, prieteni? Cum stai cu timpul? 

Păi… cumva o scot la capăt. Nu chiar cum mi-aș dori eu, dar asta se întâmplă doar când filmez la “Ce spun romanii”. Apoi lucrurile se mai relaxează și am timp pentru toți și toate. Dar nu se vaită nimeni, ne-am obișnuit cu organizarea asta mai din scurt…

TVMania: Viața ta pare transparentă pentru ceilalți… Ești acest zâmbitor din blogul căruia aflăm cam tot… De fapt, nu e așa, nu? 

Ba da. Ba nu. E greu să te deschizi complet. Și pentru tine și pentru cei care te urmăresc. Sunt un om care vorbește deschis despre multe lucruri, chestii pe care mi le asum. În același timp… sunt în sufletul omului și ciulini, nu doar flori. Dar ciulinii nu-i plimb prin lume, n-ajută pe nimeni să se zgârie în ei…

TVMania: Printre pasiunile tale se numără motoarele şi raliurile. Mai ai timp să te ocupi și de această pasiune? 

Anul ăsta m-am apucat din nou serios de motorsport. O mică echipă de curse, voi participa tot sezonul în cadrul ROTAC – Romanian Time Atack.

TVMania: Andreea prezintă acum emisiunea „Ferma după perdea”, tu ai accepta propunerea de a fi concurent în cadrul emisiunii „Ferma vedetelor”? 

Niciodată. E o tensiune psihică foarte mare, oamenii devin foarte combativi. Adaugă la starea asta și foame, frig și alte condiții vitrege… și ai rețeta perfectă de Doamne-ferește!

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton