Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INTERVIU EXCLUSIV. Virginia Rogin: „Cel mai bun medicament este munca”

INTERVIU EXCLUSIV. Virginia Rogin: „Cel mai bun medicament este munca”

de Redactia Tvmania

Virginia Rogin (66 de ani) ne surprinde cu energia de care dă dovadă pe micile ecrane în serialul „Fructul oprit”. Cu un program încărcat, actrița reușește să îți mențină spiritul tânăr și să facă mișcare. Aceasta ne-a povestit mai multe depre personajul său, Doina, dar și despre stilul ei de viață! 

 

 Jucati un personaj excentric in Fructul oprit. Cum vi se pare rolul, ce va place si ce nu va place la Doina?

Un actor îndrăgește personajul cu totul. Actorul trebuie să iubească personajul, chiar dacă acela este ultimul criminal. Dacă nu-l joacă cu dărurie, cu dragoste, dacă nu-l acceptă cu bune, cu rele, personajul nu devine credibil. Este ca în viață, nu există oameni perfecți buni sau perfecți răi, calitățile și defectele se împletesc. Doina, sigur, este un personaj excentric. Nu are cel mai frumos caracter din lume, nu e nici bună, nici altruistă, e cam parvenită. Și-a șantajat bărbatul la divorț și i-a luat o mare parte din bani. Face parte din “lumea bună” și, neavând ocupație, își trăiește viața ocupându-se cu intrigi, aranjamente și cancanuri. O iubește și nu o iubește pe Roxana, se cunosc din tinerețe, dar slăbiciunea mare a ei (că orice om are o slăbiciune) este nepotul ei, Adrian, actualul soț al Soniei.

Pe Doina nu o caracterizeaza deloc discretia. Cum sunteti in viata de zi cu zi, sunteti o fire curioasa?

Nu, deloc, chiar sunt extrem de discretă! Și cu viața mea, și cu viața altora. Mie dacă îmi spune cineva un secret, așa moare!

In serial aveti o relatie de prietenie cu Roxana, personajul interpretat de Carmen Tanase. Relatia de prietenie se regaseste si in spatele camerelor de filmat?

Noi avem o relație veche de prietenie. Ne-am cunoscut, la teatru, în urmă cu 30 de ani. Am jucat mult împreună și în seriale, și pe scena teatrului. Am fost alături și la bine, și la rău, tot timpul, și sper să fim așa până la capăt.

Cand nu sunteti la filmari pentru Fructul oprit, sunteti …

Sunt la teatru, în turnee. Înot, citesc și mă uit la seriale pe o platformă online. Sunt fan seriale, d-aia îmi și place să joc în seriale. Nu am o preferință anume, important este să fie bine făcut.

În ceea ce privește sănătatea care sunt cele mai mari precauții pe care le luați? Care a fost cea mai mare problemă de sănătate cu care v-ați confruntat până la această vârstă?

Am avut o problemă cu genunchiul, dar s-a rezolvat, nu a fost nimic grav. Timp de trei luni de zile m-am folosit de baston. S-a întâmplat chiar la începutul filmărilor pentru serial.

Cum arată meniul dvs într-o zi?

Am grijă ce mânânc, și pentru sănătate, și pentru siluetă. În alimentație încerc să integrez salată, fructe, carne mai mult fiartă. Dulciuri mai puțin.

Ce alimente ați ales să evitați și de ce?

Prăjelile, dulciurile. Nu sunt mare amatoare de pâine. Ca orice moldoveancă, ce se respectă, îmi place mămăliga.

Aveți ritualuri în ceea ce privește îngrijirea personală? Dacă da, care?

Nu, nu am un ritual anume. Îmi place mișcarea, îmi place să merg la înot. Nu îmi fac tratamente la saloane, mă îngrijesc acasă așa cum pot.

Oferiți-ne și nouă o rețetă naturală pe care o aplicați și pentru ce este?

Pentru față, obișnuiesc să îmi fac o mască, care conține o bucată de banană foarte coaptă, puțină brânză de vaci, miere de albine și un strop de ulei de măsline. Le amestec, fac o pastă din ele, pe care o întind pe față, pe gât și pe decolteu, evit zona ochilor, și o las jumătate de oră să acționeze, timp în care mă uit la seriale (râde). Masca aceasta hrănește tenul, îl vitaminizează. Încerc să o aplic de fiecare dată când prind puțin timp liber.

Cum gestionati momentele dificile din viata pentru a nu va afecta?

Depinde. Depinde de cât de grav e. Nu este o rețetă generală. În funcție de situație. Poate nu întotdeauna aleg soluțiile ideale, mă mai “fură” temperamentul, mai fac și gafe, uneori fără să vreau mai rănesc și oameni. Uneori, îmi fac rău și mie, că, deh, sunt scorpion, iar scorpionii când nu pot băga acul în alții, și-l bagă în ei. Cred însă că cel mai bun medicament este munca în tot și este și cel mai bun mod de evadare.

O data cu anii au aparut si schimbarile. Cum le-ati acceptat?

Cu seninătate.

Din toate remediile naturale, care s-a dovedit a fi cel mai bun pentru dumneavoastra?

Ceaiul de sunătoare s-a dovedit pentru mine a fi cel mai bun somnifer.

 

Aveti vreun viciu (cafea, tigari etc)? La ce nu ati putut renunta niciodata?

Am fumat destul de mult timp, dar de cinci ani de zile m-am lăsat. Mă mai alint din când în când cu câte o țigare electronică, dar vreau să renunț și la ea. În ceea ce privește cafeaua, beau cel mult două pe zi. Dimineața și apoi se întâmplă să mai beau una la filmări.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton